• Vliegende Hollander by night

LICHT- EN WATERSHOW DE VLIEGENDE HOLLANDER

Beleef het verhaal van de stad en de Vliegende Hollander

De nieuwe licht- en watershow De Vliegende Hollander gaat op zondag 21 april a.s. in Terneuzen van start. Decor voor deze unieke show is het beeld van De Vliegende Hollander in de Herengracht in Terneuzen. De licht- en watershow is dagelijks te beleven tot en met 10 juni a.s. (van Pasen tot en met Pinksteren). Met deze show onderstreept Bureau Citymarketing Terneuzen het gevoel van trots en wordt het verhaal van De Vliegende Hollander optimaal benut.

De licht en watershow wordt begeleid met een kort audio verhaal. Dit is een gesproken verhaal van een Terneuzenaar, die terugkeert naar zijn geliefde stad. Natuurlijk wordt in het verhaal een duidelijke link gelegd met het verhaal van De Vliegende Hollander. De licht- en watershow is dagelijks te bekijken. Tussen 08.30 en 21.00 uur speelt de show ieder kwartier. De show duurt circa 3 minuten. Passanten kunnen bovendien ook zelf de show laten afspelen.

De Vliegende Hollander
De keuze voor het thema De Vliegende Hollander past bij een breder streven van Bureau Citymarketing Terneuzen en de gemeente Terneuzen om deze unieke Terneuzense sage in te zetten bij de promotie van de stad. De licht- en watershow is onderdeel van verschillende projecten in de stad. Zo opent op vrijdag 19 april escaperoom De Vliegende Hollander haar deuren in de Noordstraat. Verder krijgen de toeristische routeborden paaldoppen in de vorm van De Vliegende Hollander. Dit alles wordt met een herkenbare communicatie campagne aan elkaar verbonden. Op deze manier nodigt Terneuzen iedereen uit om de stad van De Vliegende Hollander te komen beleven.

 

Luister HIER naar het verhaal van Citymarketeer Sara Jansen.