• Vliegende Hollander by night

Lokaal shoppen is goud waard!

Meer beleving én beloning bij elk bezoek aan Terneuzen. Dat is de insteek van de samenwerking die Ondernemersvereniging Bizzy en Bureau Citymarketing Terneuzen zijn aangegaan met het Belgische loyaliteitsprogramma Joyn. Winkelen, eten en genieten in Terneuzen kan vanaf 14 april a.s. heel wat voordelen opleveren. Dankzij de Joyn-app maken bezoekers bij elke aankoop kans op mooie prijzen.

Alle info over JOYN in Terneuzen

Lancering
Op zaterdag 14 april a.s. gaat de eerste wedstrijdperiode van start. Wie tussen 14 april en 6 mei a.s. bij één van de deelnemende bedrijven in de binnenstad shopt én scant maakt kans op een helikoptervlucht voor 2 personen. Gedurende het jaar worden er meer wedstrijden georganiseerd waarbij bezoekers kans maken op prijzen en belevingen van ondernemers uit Terneuzen variërend van arrangementen tot stadsfietsen.

Joyn

Joyn is een digitale marketingtool voor het ondersteunen van de lokale handel in steden; het verbindt en activeert mensen in steden. Stad Terneuzen is de eerste Nederlandse stad waar Joyn mee samenwerkt. In België kent het platform al zo’n twee miljoen gebruikers.