• Vliegende Hollander by night

5 manieren om jouw ‘Blue Monday’ wat minder ‘blue’ te maken

Heb jij weleens last gehad van de Blue Monday dip? Dan gaan we dat dit jaar voorkomen! Wij hebben 5 leuke activiteiten voor je op een rijtje zet. Bye bye Blue Monday!

Maak een flinke wandeling

Na een wandeling in de buitenlucht voel je je vaak gelijk een stuk beter. De frisse lucht geeft je een mentale boost. Dit is precies wat je nodig hebt op een dag als Blue Monday. Kijk online voor een leuke route of ga zelf op avontuur. Later deze week vind je op onze website een blog waarin we 5 verschillende wandelroutes benoemen in gemeente Terneuzen. Want wandelen kan altijd!

Ga lekker sporten

Sporten is een goede manier om van je stress af te komen. Al met een half uurtje beweging per dag vermindert het stresshormoon, waardoor je je snel beter gaat voelen. Momenteel zijn de sportscholen gesloten, maar er zijn genoeg creatieve manieren om toch dat half uurtje te kunnen sporten. Veel sportscholen geven alternatieve opties om te sporten. Bodyline geeft bijvoorbeeld de optie om online lessen te volgen via Zoom en Facebook. Ook ChroomFit en Delta bieden online lessen aan. Je kunt natuurlijk ook lekker naar buiten gaan en jouw eigen training maken.

Verwen jezelf

Leg jezelf in de watten! Dit kan je doen op allerlei verschillende manieren, alleen of met een ander. Denk bijvoorbeeld aan een filmavondje op de bank: zet je favoriete film aan en bestel er een lekkere snack bij. Bij restaurant Mia’s in Axel kan je in het weekend een moviebox bestellen; deze bevat popcorn, mini hamburgers, nacho’s, donuts en chicken wings. De perfect box voor een filmavondje! Geen zin in een film? Verwen jezelf dan bijvoorbeeld door het nemen van een heerlijk bad of koop een nieuwe outfit via jouw favoriete lokale winkel. Veel winkels bezorgen jouw bestelling graag thuis.

Zorg goed voor elkaar

In deze tijden zijn veel mensen eenzaam. Daarom is het belangrijk dat we niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan de mensen om ons heen. Ken je iemand die helemaal alleen zit, dan is het leuk om iets voor ze te doen! Dit hoeft niet groot te zijn; denk bijvoorbeeld aan het geven van iets lekkers. Snoepwinkel Lekkersss in Axel is open en biedt genoeg opties om iemand te verrassen met heerlijke zoetigheid. Wat dacht je van cupcakes of bonbons? Of ga een kaartje bij iemand in de bus doen!

Verantwoord samen

Gezellig ergens gaan lunchen met een vriendin is momenteel niet mogelijk. Maar veel restaurants geven de mogelijkheid om eten af te halen. Denk bijvoorbeeld aan Het Gerecht in Terneuzen, of Karins in Axel. Ze bieden de mogelijkheid om lunch af te halen zodat je toch gezellig met een vriend of vriendin kan lunchen. Of ga samen naar buiten en haal een koffie to-go!