• Vliegende Hollander by night

Maak kennis met Paula

Met trots stellen we jullie voor aan onze nieuwe medewerker Citymarketing bij Bureau Citymarketing Terneuzen Paula Wildeboer. Samen met haar man Patrick en hun twee dochtertjes woont zij op een boerderij in Waterlandkerkje. Ondanks dat Paula geen geboren en getogen Terneuzense is, weet ze haar weg in Terneuzen en omgeving inmiddels goed te vinden. Dat komt mede omdat ze 13 jaar met veel plezier als communicatiemedewerker bij De Hoop Pekso in Terneuzen werkte. Waarom Paula zich wil inzetten voor de stad Terneuzen?

“Ik vind een attractieve leefomgeving in Zeeuws-Vlaanderen belangrijk. Met Terneuzen als stralend middelpunt. Een ankerplaats waar voldoende aanbod op het gebied van onderwijs, wonen en werken is en blijft. Waar nu en in de toekomst veel te zien en te beleven valt. Een stad waarvan mijn dochters later zeggen: “Mam, hier zou ik wel willen wonen”. Daar zet ik me graag voor in. Terneuzen Speelstad heeft daar zeker een steentje aan bijgedragen😉”.

De 5 favorieten van Paula

1. Geuzenfeesten in Biervliet

Patrick zijn roots liggen in Biervliet. We zijn dan ook ieder jaar rond Hemelvaartsdag op de Geuzenfeesten in Biervliet te vinden. Een 3-daags dorpsfeest met elke dag een gezellig vol programma voor jong en oud. Wat bij ons zeker niet ontbreekt tijdens deze dagen:

  • na de reveille rondstruinen op de rommelmarkt
  • smullen van de heerlijke ovenkoeken van bakkerij Risseeuw
  • de dag met (live) muziek afsluiten op de markt

2. Sporten in Terneuzen

Voor de sport was ik regelmatig in Terneuzen te vinden. Een aantal jaar heb ik op dinsdagavond meegedaan aan de volleybal bedrijfscompetitie in de Vliegende Vaart. Een super leuke competitie met altijd een gezellige ‘nabeschouwing’ boven in de sportkantine. En vroeger toen mijn conditie in betere staat verkeerde 😊, verschillende edities van de Logus-De Hoop marathon gelopen (de estafettevorm weliswaar). De mooie route van Hulst naar Terneuzen langs Axel, Spui en over de Zeedijk, de aanmoediging van de toeschouwers, de teamspirit en de gezellige aankomst op de markt zijn wel bijgebleven.

3. Avondje uit

Vanuit ‘het Westen’ komen we regelmatig in Terneuzen voor een goede film in de bioscoop of een voorstelling in het Scheldetheater. Meestal eten we daarvoor een hapje bij de Graanbeurs, ’t Zusje of Westbeer. Zo zijn we onlangs nog naar een dansvoorstelling van ons nichtje in het Scheldetheater geweest.

4. Winkelcentrum

Op minder dan een half uurtje rijden sta ik in het winkelcentrum van Terneuzen. Voor kleding, woonaccessoires maar ook voor de Sinterklaas- en kerstinkopen slaag ik altijd goed in Terneuzen.

5. Speelbos de Braakman

We brengen graag een bezoek aan het Braakman bos. Voor een wandeling in de herfst of naar het speelbos waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen in het grote klimtoestel en spelen in de natuur. Het kabouterpad in Braakman-Noord is ook echt een aanrader. Bepakt en bezakt met een rugtasje en een puntmuts op, gaan de kinderen op zoek naar kaboutersporen. Onderweg voeren zij allerlei kabouteropdrachten uit.

Samen met Wout den Doelder, stadsmanager centrum Terneuzen, en de per 1 juli as. aantredende citymarketeer Barry van der Hooft, vormt Paula het team van Bureau Citymarketing Terneuzen.