• Vliegende Hollander by night

‘Voor hetzelfde geld’ – Melvin – Financiële Diensten & Makelaardij 

 

Melvin Makelaardij & Financiële diensten

Wilt u een woning aan- of verkopen in de gemeente Terneuzen, maar heeft u vooral behoefte aan korte lijnen en persoonlijk contact? Wilt u liever geen groot kantoor, maar liever deskundige begeleiding op het gebied van zowel makelaardij als financiële diensten? Dan is wellicht Melvin de Vos van Melvin Financiële Diensten & Makelaardij de juiste keuze. Al sinds 2006 is Melvin werkzaam als hypotheekadviseur, waarin hij sinds 2018 de stap maakte naar het zelfstandig ondernemerschap en zijn eigen kantoor begon. In 2022 werd ook makelaardij als specialisme toegevoegd. Inmiddels is ook echtgenote Nicole sinds 2021 werkzaam binnen het bedrijf als commercieel medewerkster binnendienst. Vooralsnog blijft het daar ook bij.

Door bewust kleinschalig te blijven proberen Melvin en Nicole het persoonlijke karakter te behouden en één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten.  We staan dicht bij onze klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen of bedrijfspanden maakt onze persoonlijke aanpak het verschil. We streven er naar om de meest klantgerichte en allround dienstverlener te zijn in de regio.

“En dat blijven we ook gedurende het complete proces. Van aan- en verkoop tot de eventuele financiering. Dichtbij de mensen staan en met een klantgerichte aanpak transparant en eerlijk zorgen voor de meest optimale begeleiding. We wonen met ons gezin al ons hele leven in Terneuzen en weten dus prima wat deze streek en stad te bieden heeft op woon- en leefgebied. Oók voor mensen die van buiten Zeeuws-Vlaanderen op zoek zijn naar woongenot. Zo hebben we in Sluiskil bijvoorbeeld Canisvlietstraat 23 in ons aanbod. Een instapklare, uitgebouwde 2-onder-1 kap uit 1997 met ruime tuin voor 275.000 € k.k.. Gelegen in een rustige buurt met veelal (jonge) gezinnen. De basisschool en supermarkt zijn op fietsafstand in enkele minuten bereikbaar. Vooral mensen uit de randstad die zoeken naar rust en ruimte weten de weg naar Zeeuws-Vlaanderen inmiddels goed te vinden. Reistijd is niet persé meer een issue dankzij de mogelijkheden tot thuiswerken.

Met de centrale ligging is de gemeente Terneuzen op heel veel vlakken dan absoluut een uitstekende woonomgeving. België, de rest van Zeeland én een hele hoop voorzieningen relatief dichtbij. Voor hetzelfde geld als je hier een jonge 2-onder-1 kap woning hebt, daar vind je in de rest van Nederland amper een appartement of tussenwoning. Dus wat dat betreft is Terneuzen zéker een aanrader voor woningzoekers! En niet alleen in de stad of de wijken er omheen, maar bijvoorbeeld zeker ook in kernen zoals Sluiskil, Koewacht, Zuiddorpe. In het buitengebied zijn ook vaak voor heel acceptabele bedragen héél mooie woningen te koop of te huur.”

Gevoel

Alles valt of staat volgens Melvin om het gevoel bij het aankopen van een woning. Iemand moet zich aangetrokken voelen tot een woning, maar ook zichzelf welkom voelen in de straat, wijk, of kern waar hij gaat wonen. We hadden onlangs een aantal bezichtigingen met woningzoekers uit onder meer Barendrecht en Spijkenisse. Ze waren op zoek naar een mooie gezinswoning voor een betaalbare prijs. Maar bovenal stonden ook rust en ruimte op hun wensenlijst. Ze gaven tijdens ons gesprek aan, dat ze inmiddels een zoekgebied hadden opgedeeld in ‘ringen’, waarbij ze Zeeuws-Vlaanderen hadden ingeschaald tot de ‘derde ring’ na, de randstad en de andere Zeeuwse eilanden. Men was verrast door de hoeveelheid voorzieningen die hier toch in de stad en gemeente te vinden waren. Daarbij hadden ze met dezelfde portemonnee in hun eigen omgeving gezocht en kwamen louter terecht in een segment met rijtjeswoningen of twee-onder-een kap zonder garage. Dus als je dat afzet tegen de woningen die hier op de markt zijn, dan kan je zeker zeggen dat Zeeuws-Vlaanderen en dan Terneuzen in het bijzonder prima alternatieven zijn. Voor senioren, maar ook voor gezinnen én starters op de woningmarkt.“

Laagdrempelig

Melvin en Nicole genieten ervan om mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom: een nieuwe woning. “Of ze daarnaast ook deskundig en persoonlijk begeleiden bij de verkoop van hun particulier- of bedrijfspand. En dat vooral doen op een laagdrempelig en begrijpelijke manier. Open en eerlijk. Dat zie je bij ons terug in de korte lijntjes en ons persoonlijke contact met jou als klant! Je kunt ons bellen of mailen, maar ook ‘gewoon’ rechtstreeks via Whatsapp bereiken met al je vragen.

Nadat ik had besloten om te beginnen als zelfstandig hypotheekadviseur, kregen we gaandeweg steeds meer vragen van klanten of wij ze ook konden helpen bij het verkopen van hun woning. Toen zijn we gaan uitzoeken hoe we dat wilden aanpakken en met welke visie we makelaardij zouden kunnen toevoegen aan ons dienstenpakket. Sinds 2022 zijn we dus ook actief in makelaardij en zowel ons aanbod als klantenbestand groeit op een fijne manier. Bewust niet te groot, maar juist bescheiden om het persoonlijke contact optimaal te kunnen garanderen. Eén deskundig aanspreekpunt zijn voor al je financiële zaken. En dat ervaren onze klanten als erg prettig. Dankzij onze kennis van stad en streek kunnen we zowel de Zeeuws-Vlamingen maar juist ook woningzoekers van buiten de regio prima van A tot Z adviseren in hun zoektocht en begeleiding.”

 

Prachtige regio

Zeeuws-Vlaanderen als de ideale regio om er te wonen, werken en recreëren en dan specifiek de gemeente Terneuzen als centrum vol voorzieningen. “Daar is geen woord aan gelogen. We hebben een centrale ligging ten opzichte van de rest van Nederland. “Het Belgische achterland is vlakbij, maar ook mensen die werkzaam zijn op de andere Zeeuwse eilanden, de randstad of in West-Brabant kunnen vanuit Terneuzen daar via de Westerscheldetunnel snel naartoe. Werkgelegenheid is hier in de regio ook geen probleem, dus wanneer mensen uiteindelijk besluiten naar Zeeuws-Vlaanderen te verhuizen en ook hier werk gaan zoeken in de zorg, de horeca en industrie, daar liggen volop kansen. Het is voor ons altijd fijn om klanten daarin goed te kunnen adviseren en te ondersteunen op weg naar hun woondroom. Van thuiswerkers tot senioren en van expats tot gezinnen, voor iedereen biedt Terneuzen binnen hun budget altijd kansen en mogelijkheden. Wij helpen ze daarbij heel graag op weg!”

 

Meer weten over het aanbod en de mogelijkheden van Melvin Financiële Diensten & Makelaardij?

 

Website              : www.melvinmakelaardij.nl

Telefoon             : + 31 (0)6 422 22 24 91 / +31 (0)115 233 000

Mail                    : info@melvinmakelaardij.nl

Gino van den Broecke | Funda | Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland