• Vliegende Hollander by night

Mercato 9 is open!

Buongiorno a tutti! Vanaf vandaag is het nieuwe Italiaanse restaurant van de eigenaren van Grieks restaurant Delphi geopend! Bij Mercato 9 eet je heerlijke steenoven pizza’s, verse pasta’s en nog veel meer. Reserveren voor binnen is verplicht, maar je kunt ook plaatsnemen op het overdekte terras!

“Bij Mercato 9 kun je terecht voor authentieke Italiaans gerechten met een eigen twist. De pasta draaien wij bij Mercato 9 zelf, zodat deze extra vers is. Dat maakt hét verschil. Ook onze pizza’s maken wij zelf en worden in een houtgestookte steenoven gebakken.
We zijn elke dag open vanaf half 5 m.u.v. maandag, dat is onze sluitingsdag. In de zomermaanden kun je op zaterdag vanaf 3 uur terecht op ons terras terecht voor een Aperitivo middag met Italiaanse aperitiefjes zoals Spritz.

Onze planning was natuurlijk om in april al open te gaan, maar helaas moesten we de opening verplaatsen door corona. De afgelopen weken hebben we de tijd gehad om alles nog eens extra veel aandacht te geven. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan! Tot dan!”
– Christos Sakellariou en Alex Grigoriou