• Vliegende Hollander by night

‘Voor hetzelfde geld’ – Moovs Makelaars & Taxateurs

 

Moovs Makelaars & Taxateurs

Drie dames met passie voor hun werk, nuchtere Zeeuwen met een bovengemiddelde dosis inlevingsvermogen. Dát is Moovs Makelaars & Taxateurs uit Terneuzen. “We zijn een klein kantoor, waardoor we zeer betrokken zijn met onze klanten. Van A tot Z meedenken met onze klant bij zowel aan- als verkoop. Alle drie hebben we onze eigen specialistische expertise, waardoor we op elk vraagstuk een pasklaar antwoord kunnen bieden.”

Sinds een jaar is Moovs Makelaars & Taxateurs te vinden op hun nieuwe locatie aan de Axelsestraat 200. “We zitten nu een jaar op de nieuwe locatie en we merken dat we veel meer zichtbaar zijn. Mensen stoppen gemakkelijker en zorgt er ook voor dat de drempel om bij ons binnen te lopen nóg lager is geworden. We typeren ons graag als de no-nonsense makelaars, waarbij we door middel van eerlijkheid, korte lijnen en een persoonlijke aanpak onze klanten van dienst zijn. Die aanpak wordt gewaardeerd en heeft op verschillende vlakken al tot mooie aan- en verkopen geleid”, zegt Natasja van Drongelen, makelaar en kandidaat taxateur van Moovs.

Samen met eigenaresse en makelaar/taxateur Kelly Jansen en officemanager Wendy Molewijk staat ze dagelijks paraat om op verschillende gebieden dienstbaar te zijn voor hun klanten. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van woning of bedrijfspand, het taxeren van particulier of zakelijk vastgoed of de huur of verhuur van woning of bedrijfspand, de deuren van Moovs staan er altijd voor open, de telefoon aan en de koffie paraat. “We proberen onze klanten, zowel kopers als verkopers op een zo gedetailleerd mogelijke wijze van dienst te zijn. We nemen ook veel tijd voor bezichtigingen. We gaan vooraf uitgebreid met verkopers om tafel om hen in alles te ontzorgen. Maar ook voor potentiële kopers komen we altijd goed beslagen ten ijs en zijn immer goed voorbereid. We nemen alle tijd voor een bezichtiging, maken een uitgebreide rondgang en voorzien een heel dossier. We adviseren kopers over eventuele mogelijkheden tot verduurzaming. Energielabels en vragen naar rust en ruimte, dat zijn toch vandaag de dag zaken die we het meest te verwerken krijgen. Op dat vlak is er in de gemeente Terneuzen een meer dan prima woningaanbod te vinden.”

Breed aanbod

“Door de jaren heen hebben we op al deze gebieden flink wat ervaring opgedaan en kunnen met grote kennis van de regio én de woningmarkt onze klanten goed adviseren. We wonen en werken bovendien hier in Zeeuws-Vlaanderen, en in de gemeente Terneuzen in het bijzonder, in een prachtige regio. Er is een breed aanbod woningen met daarbij ook een grote diversiteit qua prijsklassen. Van instapklare jonge koopwoningen tot veel huurmogelijkheden. Of van een kluswoning in de stad tot instapklare woningen in het landelijke buitengebied. Eén daarvan is bijvoorbeeld Langeweg 20, gelegen in Sluiskil. Voor iedereen die comfortabel wil genieten van het buitenleven is deze prachtig gemoderniseerde en gerenoveerde woning een prachtige kans! Gelegen in het buitengebied, volledig vrij maar eveneens dichtbij allerlei voorzieningen in de omgeving. Voor 499.000 € krijg je heel veel waar voor je geld. Als je voor dat bedrag in de randstad een woning wil aanschaffen, dan zal dat niet of nauwelijks in de buurt komen van een vergelijkbare woning hier in Zeeuws-Vlaanderen.”

 

Transparante manier

De woning aan de Langeweg heeft volgens Van Drongelen dan ook heel veel te bieden. “In het buitengebied, maar dichtbij alle denkbare voorzieningen. Bovendien zijn Vlaamse steden als Gent, Brugge en Antwerpen snel te bereiken en zit je vlakbij de Westerscheldetunnel. De rest van Zeeland en de randstad zijn daardoor eenvoudig en snel te bereiken. De woonwensen én de eisen van woningzoekers zijn de laatste jaren veranderd en uitgebreider geworden. Op een transparante manier proberen we hen daar als gecertificeerde makelaars in te adviseren. Als koper moet je een goed gevoel hebben bij een woning. Die moet je ‘pakken’. Wij brengen bij Moovs de woonwensen en het eisenpakket in kaart en koppelen daaraan een beschikbare woning. Ons advies is dan altijd: ga kijken! Ga bezichtigen en laat alles op je inwerken. Kom met vragen en wij zorgen voor de antwoorden. Het enige wat de klant zelf moet doen? Ervaren of de betreffende woning het juiste ‘gevoel’ oproept. Als dat zo is, dan is de missie geslaagd! Daar gaan we bij Moovs elke keer weer voor, op een no-nonsense manier! Persoonlijk, transparant en met toewijding.”

 Natasja van Drongelen. © Gino van den Broecke

www.moovsmakelaars.nl  | 0115 – 61 14 89 | info@moovsmakelaars.nl

Gino van den Broecke | Funda | Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland