• Vliegende Hollander by night

Nationale dag van de dans!

Vandaag is nationale dag van de dans en ik denk dat we allemaal wel kunnen zeggen dat het een van de leukste vormen van sport is! Of het nou in een café, club of dansstudio is, je wordt er gegarandeerd vrolijk van! Wij hebben vijf dansscholen op een ritje gezet waar jij je lekker kan laten gaan!

1. Jes! Dance Center

Jes! Dance Center in Terneuzen is een vrij nieuwe dansschool. Ze zijn begonnen op 1 september 2018. Als je opzoek bent naar veelzijdige, professionele, inspirerende en gezellige dans- en balletlessen is Jes! Dance Center iets voor jou. Ze bieden een gevarieerd aanbod in dansstijlen en lessen voor jong en oud!

2. Kidz Move

Kidz Move is te vinden in Terneuzen. Het wordt gerund door Pamela Uijtdewilligen. Voor haar was dansen altijd al één van haar grootste hobby’s en daarom heeft ze haar eigen dansschool geopend. Voor haar is het meer dan een dansschool, het betekent vriendschap, zelfverzekerdheid en het beste halen uit jezelf. Daarnaast is plezier ook heel belangrijk en dat is wat het dansen zo leuk maakt!

3. Balletschool Petronella Lion

De balletschool is te vinden in Axel en wordt gerund door Petronella Lion. Dit doet ze al 15 en een half jaar! Elk jaar organiseren ze een voorstelling die te zien is in Theater De Halle in Axel. Tijdens deze show zie je verschillende dansers en danseressen van verschillende leeftijden; jong en oud! Elk jaar weer is het een succes, kom jij de volgende keer ook kijken?

4. Wendy’s Dance

Wendy’s Dance is een dansschool op meerder locaties in gemeente Terneuzen. Ze zijn te vinden in Sas van Gent, Terneuzen, Sluiskil en Hoek. Ze organiseren verschillende danslessen voor jong en oud! Je leert op hippe muziek verschillende dansstijlen. Het is een uurtje van je dag en zal gegarandeerd met een goed gevoel naar huis gaan. Het is 100% plezier wat het concept uniek maakt!

5. Dansschool Kiel

Dansen is plezier voor iedereen volgens Dansschool Kiel. Bij de dansschool is het mogelijk om te stijldansen en Latin dansen, maar ze organiseren ook dansavonden en oefenmiddagen. Dus heb jij binnenkort zin in een avondje Salsa of de Cha-Cha-Cha, dan kan je terecht bij Dansschool Kiel in Westdorpe!

Waar ga jij de binnenkort lekker dansen?