• Vliegende Hollander by night
  • Modeliefhebbers opgelet! Hotlegs heeft er een nieuwe winkel bij: Het Zusje van Hotlegs. Met deze gloednieuwe winkel biedt Hotlegs jou een nóg breder scala aan leuke nieuwe merken op het gebied van mode en lifestyle. Zo wordt winkelen in Terneuzen alleen maar leuker!

New in town: Het Zusje van Hotlegs

Modeliefhebbers opgelet! Hotlegs heeft er een nieuwe winkel bij: Het Zusje van Hotlegs. Met deze gloednieuwe winkel biedt Hotlegs jou een nóg breder scala aan leuke nieuwe merken op het gebied van mode en lifestyle. Zo wordt winkelen in Terneuzen alleen maar leuker!

Maandenlang is er hard gewerkt aan deze nieuwe winkel in Terneuzen. Met een mooie aanvulling op het huidige Hotlegs-assortiment, maar ook met leuke nieuwe merken. Zoals we dat al jaren van Hotlegs gewend zijn. Hotlegs is namelijk al sinds 1964 een gevestigde naam in Zeeland. Het begon als groothandel en groeide uit tot wat Hotlegs nu is: een mode en lifestyle winkel voor de moderne vrouw.

Carla d’Hondt: “Inmiddels zijn we zeven winkels rijker, waaronder zes Hotlegs winkels en nu dus ook ons nieuwe concept ‘Het Zusje van Hotlegs’. We hebben al jaren een mooie goedlopende Hotlegs winkel in Terneuzen. We vonden het echter jammer voor de stad dat er toch een steeds beperkter aanbod kwam qua winkels. Daar wilden wij iets mee doen! Een nieuwe mooie winkel, waar fashion en lifestyle samenkomen. Wat wel snel duidelijk werd is dat we het concept wilde linken aan onze al bestaande Hotlegs winkel. Ons huidige klantenbestand kunnen we op deze manier een uitgebreider assortiment aanbieden. Ik zie het ‘Zusje van Hotlegs’ dan ook als een aanvulling op het huidige assortiment; klanten profiteren dan ook van dezelfde spaarregelingen als bij onze Hotlegs winkels. Je kunt het dus zien als één winkel, maar dan in twee panden.”

Een boost voor mode liefhebbend Terneuzen

“We hopen met deze nieuwe winkel een boost te kunnen geven aan Terneuzen en dan voornamelijk de kop van Terneuzen. In de toekomst kan dit echt een leuk gebied worden en hier hopen wij op deze manier aan bij te kunnen dragen. De naam is bijna hetzelfde, maar het merkenpakket is natuurlijk anders. De Hotlegs winkel in Terneuzen is wat vrouwelijker gepositioneerd. Het ‘Zusje’ is meer casual met merken als Esqualo, Opus, Garcia en Ichi. We verkopen hier merken voor een breder publiek.”

Behalve de leukste modemerken, vind je ook nog iets anders in deze nieuwe winkel, namelijk een assortiment aan lifestyle artikelen:

“We hebben in deze nieuwe winkel ook het merk ‘Zusss’ toegevoegd aan het assortiment. Een kleding en lifestyle merk met veel home artikelen en leuke cadeautjes in het assortiment.”

Dat je dit terugvindt in de winkel is niet zo gek. Carla heeft altijd al een passie gehad voor wonen en lifestyle en dit wordt perfect tot uiting gebracht in deze nieuwe winkel.

De kracht van een fysieke winkel

“We hebben bewust gekozen voor een nieuwe fysieke winkel in plaats van bijvoorbeeld een webshop. Ik geloof er nog altijd in dat wanneer je een goede, mooie winkel neerzet met vakkundige mensen die jou helpen en adviseren, hier altijd een doelgroep voor zal zijn. Het leuke is ook dat je met deze hulp combinaties en sets kunt maken die je zelf niet bij elkaar zou hebben gezocht. Je kunt de artikelen passen, voelen en zien. Dat is écht de kracht van een fysieke winkel. Wij willen de klant een totaalbeleving bieden door middel van ons assortiment, onze gastvrijheid en service. In een fysieke winkel kun je klanten inspireren door de inrichting en hetgeen wat je presenteert. Online is dit toch een stuk lastiger.

Wij werken expres met verschillende merken en hebben hierdoor een breed aanbod voor elke vrouw. Van vrouwelijk tot stoer en casual. Onze kracht is dat je met een winkel als Hotlegs een selectie aan stuks kunt uitzoeken van een bepaald merk en deze weer kunt combineren met mooie stuks van andere merken. Dat is een stukje creatieve kracht die wij neerzetten in onze winkels. Geen enkele klant is hetzelfde en je hoeft ook niet met een kant-en-klare set naar huis te gaan van één merk. Wij willen juist de krachten uit de merken bij elkaar brengen en op die manier een goede en exclusieve mix maken.”

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de nieuwe winkel ‘Het Zusje van Hotlegs? De feestelijke opening van de winkel vindt plaats op zaterdag 5 maart. Je vindt de winkel in de Noordstraat in Terneuzen.

Openingstijden:

Maandag: 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur
Laatste zondag van de maand koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.