• Vliegende Hollander by night

New in Town I Aardappelenaanhuis

Wat hebben een heerlijk Hollandse stamppot en boerenkool gemeen? Ze zijn natuurlijk beide gemaakt met aardappelen. Deze Hollandse specialiteiten moeten dan ook gemaakt worden met de beste lokale aardappelen. Dimitri van Aardappelenaanhuis levert deze heerlijke aardappelen tot aan je voordeur. Is dat niet makkelijk!

Het het allemaal is begonnen…

Voor Dimitri begon het niet met aardappelen. Voordat hij zijn eigen onderneming begon werkte hij in elektronica, maar na tien jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging…

Naast elektronica had Dimitri altijd al een passie voor aardappelen: “Ik ben een echte aardappeleter! Ik ga altijd naar de boer voor verse aardappelen. Helaas is mijn lokale boer onlangs gepasseerd en dat bracht mij aan het denken. Na mijn ontslag ben ik me daarom gaan verdiepen in de Aardappelwereld. Ik heb geïnformeerd bij boeren, geleerd over de regelgeving, belastingen en alle andere dingen die bij een eigen onderneming komen. Toen mijn bedrijfsplan af was ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb ik me ingeschreven en zo is Aardappelenaanhuis ontstaan!”

Aardappelen, aardappelen en nog eens aardappelen

De naam zeg het eigenlijk al, maar Dimitri brengt aardappelen aan huis. “Ik ben de enige die momenteel werk voor Aardappelenaanhuis. We richten ons voornamelijk op huis-aan-huisverkoop. Onze focus ligt bij aardappelen, maar we kwamen er al snel achter dat het daar niet bij kon blijven. Daarnaast kwamen er ook veel vragen van klanten of we nog andere dingen aanboden. Zodoende zijn we met andere lokale ondernemers gaan praten voor nieuwe samenwerkingen. We bieden nu ook twee soorten eieren aan en gele en rode ui, daarnaast kan ik trots zeggen dat we de kazen van De Vos in Biervliet ook verkopen. We zijn nog altijd opzoek naar nieuwe leveranciers om ons assortiment uit te breiden, nieuwe samenwerkingen vinden we namelijk altijd leuk!”

De eerste reacties

We zijn nu bijna vijf maanden bezig met het rondbrengen van onze producten en de eerste reacties zijn positief! Veel mensen willen toch graag hun producten lokaal en vinden het handig dat we het gratis tot aan je voordeur leveren. Daar sluit Aardappelenaanhuis natuurlijk perfect op aan. We hebben veel positieve opmerkingen gehad van vrienden en familie, maar ook van klanten. Dit geeft mij toch deugd. We hebben zelfs al een paar vaste klanten, hier ben ik echt trots op!

We bezorgen alle aardappelen, eieren, ui en kaas gratis aan huis! We leveren onze producten in heel gemeente Terneuzen. Bestellen kan via e-mail, telefoon of Facebook. Onze bezorgdagen zijn dinsdag donderdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Bestellingen die na 8.00 geplaatst worden kunnen niet dezelfde dag nog geleverd worden. Dus wil jij nou ook je aardappelen aan huis ;), klik hier of geef ons een belletje op 06 18749991, dan komen wij langs!