• Vliegende Hollander by night

New in town: Spare Rib Express

In de voormalige dameskledingzaak van Tonny en Janny Wisse is afgelopen woensdag Spare Rib Express geopend. De trotse eigenaar is de 27-jarige Senna van de Knoop uit Kloosterzande. Hij heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het pand volledig te strippen voor de grote verbouwing. “Ik heb altijd al gedroomd van een eigen zaak. Niet per se een horecazaak, maar het ondernemerschap heeft mij altijd al aangesproken”, vertelt Senna. “Toen deze kans voorbij kwam, kon ik die uiteraard niet laten schieten. En nu ben ik de eigenaar van de 75e Spare Rib Express vestiging in Nederland!”.

Bij de Spare Rib Express kun je terecht voor heerlijk sappige Spare Ribs, die dagelijks vers bereidt worden. Je kan kiezen uit verschillende marinades zoals; hot, sweet, sweet&spicy, bbq en natuurlijk gewoon de classic variant. “Mijn persoonlijke favoriet zijn toch wel echt de bbq ribs. Die smaak is echt hemels”, aldus Senna.

En mocht je geen fan zijn van spareribs, geen zorgen! Je kunt hier ook terecht voor een juicy angus burger, kipsaté, kippenbouten, chickenwings, en véél lekkere side dishes. “We serveren alleen geen friet.. ‘geen friet?’ Zal je denken.. Nou, omdat wij voornamelijk bezorgen, kunnen wij niet garanderen dat deze lekker aankomen. Maar als je onze gepofte aardappel of gratin hebt geproefd, wil je niet anders!”

De Spare Rib Express zit volgens Senna op de perfecte locatie. “Het is de perfecte uitvalsbasis om alle kanten op te gaan, we zitten aan een hele drukke weg en dichtbij een school. Momenteel bezorgen in heel de gemeente Terneuzen, maar wie weet kunnen we dat binnenkort uitbreiden! We hebben vier auto’s en één fiets tot onze beschikking, dus voor nu is dat voldoende. Ik heb zin om aan de slag te gaan!”

📍 Vlietstraat 15, Terneuzen

🕓 Dagelijks van 16:00-21:00 uur

🚴 Afhalen & bezorgen (in heel de gemeente Terneuzen)

📞 Bestellen kan via: 0115 -785 102 of via

💻www.spareribexpress.com (je kan VIP punten sparen voor gratis extra’s)