• Vliegende Hollander by night

New! Vivant Terneuzen

Op zoek naar een leuk boek voor je vakantie of een leuk cadeautje voor iemand die net geslaagd is? Vivant heeft het allemaal. Sinds april is er op de Alvarezlaan een nieuwe winkel geopend waar met lege handen naar huis gaan geen optie is. Vivant heeft (bijna) alles; van boeken tot speelgoed tot tabakswaren tot snoep.

Hoe is het allemaal begonnen?

In het begin van het jaar hebben we helaas afscheid moeten nemen van de Bruna in de Zuidpolder. Roland van Kouteren, eigenaar van Drankenhandel Kolijn, zag hier een kans en besloot deze te grijpen! Hij besloot Vivant Terneuzen te openen om het gat in de markt te dichten.

Wij spraken Charlotte en Sarina, de twee dames die sinds de opening werken bij Vivant. Beiden hebben veel werkervaring en waren klaar voor een nieuw avontuur. “De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan dus we vinden het super leuk dat we hier vanaf het begin deel mogen uitmaken van het opbouwen. Een werkdag is voor ons ook altijd anders. Je bent veel bezig met het helpen van klanten, maar daarnaast moeten de bestellingen ook gedaan worden en is het vullen ook belangrijk. Zo is eigenlijk elke dag wel verschillend en dat maakt het ook leuk. Omdat wij ook al zo lang samenwerken weten we ook heel goed wat we aan elkaar hebben en dat is echt heel fijn.”

De eerste reacties

“Tot nu toe loop het boven verwachtingen. We zitten natuurlijk op een gunstige locatie, je kan bij ons voor de deur parkeren en je kan zo op het terrein rijden. Veel klanten vinden dat toch wel heel fijn. We zijn ook in april opengegaan en de eerste feestdag die voor ons op de planning stond was moederdag. We hadden eigenlijk niet heel veel verwacht, omdat je toch nog vrij nieuw bent. Maar eigenlijk hadden we te weinig. Het liep als een trein dus dat vonden wij toch wel heel leuk.

Daarnaast hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment. We werken onder anderen met de top 50 aan boeken. Je kan bij ons ook terecht voor cadeautjes voor jong en oud, van speelgoed tot kaartjes. Je kan nu ook bij ons terecht voor de schoolspullen en kantoorartikelen voor het nieuwe jaar. Zo proberen we echt te kijken naar wat de klanten willen zien!”

Vivant Terneuzen is te vinden op de Alvarezlaan 145. Ze zijn van maandag tot donderdag van 9.00 tot 18.00 geopend, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Kom jij binnenkomt ook eens rondsnuffelen?