• Vliegende Hollander by night

NIEUW: CATWALK OUTLET Terneuzen!

YES! Op 9 september opent een leuke nieuwe kledingzaak in de Noordstraat haar deuren! Met populaire modemerken als o.a. Studio Anneloes, Zoso, Vero Moda, Street-One, en s’Oliver biedt CATWALK OUTLET een eigentijdse collectie geschikt voor jong en oud. En dat ook nog een met hoge kortingen! Een dikke win-win situatie! We spraken de gedreven eigenaren Patrick en Daniëlla Boddaert.

Wie zijn wij?
We zijn beiden geboren in Hulst en wonen ook in Hulst. Patrick is al 40 jaar zelfstandig ondernemer en Daniëlla ook al meer dan 15 jaar. Wij beiden zijn dan ook bekende ondernemers in de regio. Patrick omdat hij in 1984 samen met zijn broer Adrie het erotiek postorderbedrijf PABO heeft opgericht en later een succesvol verhuur makelaarskantoor runde. Daniëlla heeft haar bekendheid te danken als eigenaresse van een Benetton filiaal, daarna met haar Daniëlla’s Mode zaak en nu dus met haar fraaie CATWALK winkel in de Gentsestraat in Hulst.” Daniëlla is de drijvende kracht achter CATWALK. Patrick werkt meer op de achtergrond, verzorgt de webshop en doet de marketing activiteiten.

CATWALK
In 2005 nam Daniëlla de Benetton winkel in de Steenstraat te Hulst over na jarenlang als verkoopster werkzaam te zijn geweest bij de vorige eigenaresse. De winkel liep lekker, een vast en trouw klantenbestand werd opgebouwd, maar Daniëlla was echter niet tevreden over de collectie, de doelgroep en de maatvoering van dit Benetton merk. ​In 2008 besloot Daniëlla het roer om te gooien en op zelfstandige basis in te gaan kopen, een selectie te maken binnen de succesvolle en populaire modemerken en een bredere maatselectie te gaan voeren. Haar ommezwaai bleek ‘een schot in de roos’. Het klantenbestand groeide hard. Steeds meer bezoekers van de winkel waardeerden de collectie, de eerlijkheid, openheid en expertise van Daniëlla en haar team. 

De winkel in de Steenstraat werd al snel te klein. Toen het pand Gentsestraat 10 in 2015 vrijkwam, pakte Daniëlla deze kans dan ook met beide handen aan. Een lange renovatie volgde. Het enige wat vanouds bleef is de klantvriendelijkheid, het persoonlijk contact, de glimlach en de service. 

Op 26 juni 2015 opende Daniëlla haar nieuwe damesmodezaak CATWALK in Hulst. Vanaf het moment dat de winkeldeuren opengingen, stroomden de klanten massaal naar binnen.

Waarom Terneuzen?

“Vanwege Corona hebben wij ons filiaal in Hulst enkele maanden niet kunnen openen. Daar hadden we uiteraard niet op gerekend en er was al flink ingekocht voor de nieuwe collectie. Deze voorraad gaan we nu met hoge kortingen aanbieden als CATWALK OUTLET in het voormalige MS Mode pand, Noordstraat 76 in Terneuzen. We hebben gekozen voor Terneuzen om verschillende redenen. Ten eerste is Terneuzen met haar circa 55.000 inwoners de grootste Zeeuwse gemeente en een groot inwonersaantal is altijd interessant voor elke ondernemer.

Ten tweede denken we dat de collectie van CATWALK OUTLET een toevoeging is binnen de huidige damesmodezaken in Terneuzen en hebben we met circa 300 m2 voldoende verkoopruimte. Ook hebben we er geloof in dat de Noordstraat, dankzij de inzet en het fanatisme van de Terneuzense ondernemersvereniging, in combinatie met het progressief denken van de gemeente, binnen afzienbare tijd weer een gezellige winkelstraat zal worden!
En last but not least: hebben we een fair huuraanbod ontvangen van de eigenaren van het pand, waarvoor we erg dankbaar zijn. Een prima locatie en (groot geluk voor ons) is dat er o.a. al paskamers in het pand aanwezig waren, we dus weinig moesten verbouwen zodat we reeds op donderdag 9 september CATWALK OUTLET kunnen openen. 

We denken dat we met onze populaire modemerken, die ook nog eens met hoge kortingen worden aangeboden, absoluut een toevoeging te zijn aan het huidige aanbod aan damesmode in de stad!”

Eerst reacties:

“We worden nu al overstelpt met positieve reacties! We worden gebeld, gemaild, krijgen vragen over de collectie of over de kortingen die ze kunnen verwachten, mensen in de straat steken nu al hun hoofd even binnen of gluren tussen de nu nog afgeplakte etalageruiten. Allemaal zeer positief en hoopgevend dus. We staan te trappelen om open te gaan!”