• Vliegende Hollander by night

Nieuw: lunchroom Taksim

Hoşgeldiniz! Welkom bij Lunchroom Taksim! Bekir Kurudere en zijn vriendin Bianca Dobbelaar openden afgelopen zaterdag hun nieuwe zaak op de markt. De naam ‘Taksim’ is afgeleid van het Taksimplein in het Turkse Istanbul. Zijn ouders komen namelijk uit Turkije en hij wilde graag zijn roots eren. Een horecabedrijf openen in deze tijd vergt lef! Daar ontbreekt het bij de enthousiaste Bekir absoluut niet aan.

Bekir: “Ik heb altijd al de droom gehad om een eigen lunchroom te openen. De locatie had ik al een tijdje op het oog, dus toen de kans er was heb ik hem gepakt. We zijn een keer gaan kijken, en zijn meteen gaan nadenken over de inrichting. Ik wilde iets verwezenlijken wat er nog niet was: een lunchroom concept met Turks ontbijt en andere heerlijke broodjes.”

Bij Taksim is de keuze enorm ruim. Ze hebben panini’s, wrapini’s, diverse vers belegde broodjes, een uitgebreid Turks ontbijt, verse gemaakte baklava en andere lekkere zoetigheden.

“Wij hebben zo’n uitgebreide menukaart. Van baklava tot appeltaart, er is voor ieder wat wils. Onze persoonlijke aanraders zijn het Turkse ontbijt en de verse baklava. Vooral het Turkse ontbijt is iets wat iedereen zou moeten proberen. Dit is echt een feest van verschillende smaken!” vertelt Bianca ons. “Momenteel staat ons hele gezin in de zaak. Ik werk op een school, maar sta in de zaak wanneer ik kan. De kinderen staan na schooltijd graag te helpen, een echt familiebedrijf dus!”.

Bij Taksim kun je ontbijten of lunchen in de gezellige lunchroom, maar ook afhalen en bezorgen in heel Terneuzen is mogelijk! Mocht je met een grote groep komen ontbijten, graag even reserveren.

Adres: Markt 1, Terneuzen

Openingstijden: van dinsdag t/m zondag van 10:00 – 18:00 uur.