• Vliegende Hollander by night

Nieuw! Mia’s Beach

Life is better at the beach.. toch? Met een glas champagne, lekkere bites en fijn gezelschap is Mia’s Beach the place to be deze zomer. Het strand achter Mia’s is vanaf vorige week geopend. Eigenaresse Mia Dieleman is altijd bezig met het bedenken van leuke nieuwe activiteiten. We spraken haar over haar nieuwste aanwinst en lokale samenwerkingen.

“Elk seizoen probeer ik iets nieuws te bedenken. Een tijd geleden liep ik in het bos en toen bedacht ik Mia’s Beach. Ik kwam op het idee omdat stadstranden momenteel helemaal in zijn en er in de regio nog niet zo iets is. Hoe lekker is het om te genieten in een strandstoel, voeten in het zand onder een palmboom. Ik denk dat lokale samenwerkingen onze kracht is.. Want zonder het meubilair van onze leverancier Piper Heidsieck en de palmbomen van Zeelimpex uit Axel was dit niet mogelijk geweest. Aanstaande zondag organiseren we voor Vaderdag een heerlijke bbq op ons strand met Primitiv Axel. Mocht het slecht weer worden, wordt de bbq verplaatst naar de lounge” – Mia.

Maar dat is niet alles, want vanaf deze week kun je ook dagelijks e-choppers en e-bikes van Rent & Joy huren bij Mia’s. En ze blijven ook onze fiets- en wandelroutes aanbieden. Voor onderweg kun je genieten van een heerlijke picknick-box die we in samenwerking met Tea Cakes & Company uit Axel aanbieden. Na je rit kun je neerploffen op het strand voor een drankje. Sluit daarna de dag gezellig af met een etentje in Mia’s lounge of restaurant. Zo kan je hier een hele dag heerlijk vertoeven!

Mia’s Beach is dagelijks open vanaf 13:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur (enkel bij mooi/droog weer). Je kan nog tot september genieten van deze tropische oase in hartje Axel.