• Vliegende Hollander by night

NIEUW! Supermarkt ZamZam

In het voormalige pand van carnavalswinkel het Feestbeest opende familie Alswidani vorige week een winkel vol heerlijke Arabische producten. Van Syrische koekjes tot halal vlees en van Arabische thee tot zelfgemaakte yoghurt en kaas.. Voor Turkse, Syrische en Marokkaanse specialiteiten ben je bij Supermarkt ZamZam aan het juiste adres! In de winkel van vader Hassan spraken we zoons Ali en Mohammed.

“Wij zijn al zo’n 4 jaar in Nederland, en houden niet van stil zitten. Mijn ouders wilden graag een winkel beginnen, omdat ze mensen vaak hoorden zeggen dat ze helemaal naar Antwerpen of Gent gingen voor bepaalde producten zoals halal vlees. Dat kunnen ze nu gewoon bij ons halen! Ook maakt mijn moeder 3 soorten verse yoghurt zelf. In de toekomst willen we ook vers brood verkopen.

Mijn broers, zussen en ik studeren nog, maar we hebben door corona de afgelopen weken alle tijd gehad om mijn ouders te helpen met de winkel. Ondanks de bizarre tijd, komen er toch veel mensen binnen omdat ze nieuwsgierig zijn en producten willen proeven. De positieve reacties doen ons goed!” vertelt Ali ons.

Ben jij ook zo gek op de Arabische keuken? Dan mag je een bezoekje aan Zamzam absoluut niet overslaan! – Axelsestraat 176, Terneuzen