• Vliegende Hollander by night

Nieuw sushi restaurant: Xclusive Sushi!

Zaterdag 11 december is het éindelijk zo ver: dan opent Xclusive Sushi de deuren van het restaurant in Zaamslag! Zodra je binnenkomt waan je je in een restaurant wat niet zou misstaan in de grotere steden. De grote sakura springt gelijk in het oog en de luxe en gezelligheid straalt ervanaf door de marmer en goud accenten in het interieur. Er is plaats voor 30 personen in het restaurant en er is een heerlijke loungehoek voor de mensen die willen genieten van een goede wijn of cocktail met sushi of andere bites. Voorlopig is het restaurant enkel op zaterdag en zondag open:

“We zijn voorlopig op zaterdag en zondag open van 12:00 tot 17:00 uur. Op deze manier kunnen we iedereen in het restaurant rustig bedienen, maar ook de bestellingen in de avonden erbij doen. Zo kunnen we er dus rustig inrollen.”

Behalve de lekkerste sushi, kun je ook andere gerechten op de kaart vinden:

“Ik heb samen met onze chef een menu samengesteld met producten uit de regio en producten in een iets luxer segment. Zo vind je bijvoorbeeld tournedos en kreeft op de kaart, maar ook als voorgerecht een verse bisque of pastinaaksoep. We bereiden alles vers en wat we niet zelf kunnen maken halen we bij lokale leveranciers.”

Dat het restaurant een succes wordt, daar twijfelen wij niet aan. Daarbij heeft Joey een enthousiast en jong team, waar hij enorm trots op is.

“We hebben een jong en veelzijdig team. Stuk voor stuk hebben ze al veel horecaervaring. Ik weet zeker dat het team ervoor gaat zorgen dat de gasten zich thuis gaan voelen hier!”

Wil je gaan genieten van de Asian Fusion ervaring bij Xclusive Sushi? Dit weekend zijn er nog enkele plekken vrij! Sushi bestellen kan natuurlijk ook.

📍 Noordstraat 14, Zaamslag

🕙 (Voorlopig) open zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00 uur