• Vliegende Hollander by night

Nieuwe winkel Kolijn

“Even naar Kolijn” – wie kent ze niet? Al meer dan 100 jaar lang is Drankenhandel Kolijn dé specialist op het gebied van alcoholische en non-alcoholische dranken. Naast de slijterij leveren zij als groothandel aan veel bedrijven, verenigingen en horecagelegenheden in de regio.

Niet gek ook dat het bedrijf uit zijn jasje gegroeid is na het succes afgelopen eeuw. Daarom is er afgelopen maanden flink verbouwd. Waar de winkel eerst aan de voorzijde van het gebouw te vinden is, is de winkel nu aan de achterzijde te vinden. Hier zat vroeger de horecaopslag, die nu bij de winkel betrokken is. De opslag is verplaatst naar de oude Philipsloods. De winkel is nu een stuk ruimer opgezet zodat ze een breder assortiment kunnen uitstallen. Er zijn muren uitgebroken, nieuwe ramen en alles is strak in de lak gezet. Binnenkort zal ook de Kerst-showroom hier te vinden zijn. Hier kun je terecht voor het samenstellen, bestellen en kopen van je eigen kerstpakketten.

Kolijn verzorgt al jaren de deelnemers van onze bier- en wijnroute van de lekkerste wijnen en bieren. Ook verzorgden zij een gezellige wijnproeverij tijdens Winterfever vorig jaar. Op naar de volgende! Proost!