Bedrijfsgrond & Vastgoed

De gemeente Terneuzen heeft op verschillende locaties nog direct uitgeefbare percelen bedrijfsgrond beschikbaar in Terneuzen. De meeste beschikbare bedrijfsgronden zijn gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein Handelspoort-Zuid en in de Koegorsstraat. Hier is dan ook plaats voor de wat zwaardere bedrijvigheid. Kijk voor het gehele bedrijfsaanbod op de website van de gemeente of op de zakelijke site van funda.

Bedrijventerrein Handelspoort-Zuid

Handelspoort-Zuid grenst direct aan de twee belangrijkste interregionale verbindingswegen N61 en N253. Handelspoort-Zuid heeft zichtlocaties die speciaal zijn ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Maar er is ook ruimte voor milieuvriendelijke productie. Er zijn nog enkele percelen beschikbaar variërend van circa 1.800 m2 tot 2,2 hectare.

Bedrijventerrein Koegorsstraat

In het gebied Koegorspolder, waar het bedrijventerrein Koegorsstraat zich bevindt, hebben al een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden. Het leisurecenter Skidome is hier reeds gevestigd, als ook het trainingscenter van Bio Base Europe.

In de Koegorsstraat is al een aantal bedrijven gevestigd. Ook heeft de gemeente er een afdeling gehuisvest. In hetzelfde gebouw, de Koegors, zijn een brandweerpost en een ambulancedienst gehuisvest. Tevens vind je op het bedrijventerrein het milieupark van de Zeeuwse Reinigingsdienst.

In de Koegorsstraat, gelegen ten zuiden van de N253, zijn percelen bedrijfsgrond beschikbaar die in grootte variëren van circa 1.500 m2 tot 9 hectare. Hier kunnen zich bedrijven vestigen in milieucategorie 2 tot en met 4.2.

Facebook berichten

Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

NieuwsBerichten

inzendingen ICOON Terneuzen

21 september 2021

De vijf beste ontwerpen voor het ICOON Terneuzen zijn bekend! De jury heeft… Lees verder..

22 jaar rijschool Chris Roelse

17 september 2021

Al 22 jaar rijden de auto’s van de Terneuzense rijschool Chris Roelse door… Lees verder..