• Vliegende Hollander by night

‘Open that bottle’ day

Wist jij dat het vandaag, 27 februari, ‘open that bottle’ day is? Het perfecte moment dus om lekker een fles bubbels of wijn open te trekken en te genieten van een glaasje met je vriend of vriendin. Wij hebben speciaal voor jou drie lokale wijnhandels op een rijtje gezet waar je de heerlijkste wijnen kunt kopen. You’re welcome! 😉

Bottles in Sas van Gent

We kennen natuurlijk allemaal Restaurant Bottles in Sas van Gent. Maar wat velen misschien niet weten is dat Bottles ook een webshop heeft waar ze hun heerlijke wijnen verkopen. Bottles-online is opgezet in 2012 door Jens Hoogstad, Bart Hoogstad en Alwin Polmann. De webshop biedt een uniek assortiment aan hoog kwalitatieve wijnen.

Daarnaast heeft de webshop ook een aantal ambassadeurs in de vorm van restaurants. Wanneer je een lekker wijntje drinkt bij één van deze restaurants kun je een QR-code scannen die je leidt naar de webshop waar je de wijn kunt bestellen.

Bottles heeft ook een hele leuke actie opgezet, namelijk de Bottles @home avondklok proeverij. Een speciale proeverij met een selectie van lekkere wijnen voor twee! Als je deze proeverij ook thuis wil, kan je bellen naar 065114360 zodat jij thuis ook lekker kan genieten van een lekker wijntje!

Hermanwines in Axel

HermanWines is opgericht in 1929 in Axel. De wijnimporteur is een groothandel voor verschillende horecazaken in Nederland en België. HermanWines handelt in internationale bijzondere wijnen en het team bestaat uit verschillende specialisten en wijnliefhebbers. Ze hebben een winkel in Axel waar ze het hele assortiment aanbieden.

Daarnaast heeft HermanWines een webshop waar ze een groot deel van hun wijnen aanbieden. Alle wijnen liggen in eigen opslag wat vrij uniek is; dit zie je niet vaak in de BeNeLux. Op deze manier willen ze de beste kwaliteit garanderen.

Als jij vandaag lekker wilt genieten van een fles wijn van HermanWines kun je terecht op de webshop of contact opnemen met het team van specialisten!

Al Goe in Terneuzen

Tijdens één van de reizen naar Italië werden de eigenaren van Al Goe in Terneuzen verliefd op het land; specifiek op de olijfolie en wijnen. Ze besloten om deze heerlijke producten ook aan te bieden in Nederland en begonnen hierbij met het aanbieden van olijfolie.

Na een tijdje werd het assortiment uitgebreid met verschillende wijnen. Tegenwoordig bieden ze de lekkerste Italiaanse, Franse, Spaanse en zelfs Nieuw-Zeelandse wijnen aan. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige producten, waarbij ze de producten selecteren op basis van een natuurlijke en eerlijke wijze van produceren. Via de website kun je contact opnemen om jouw bestelling te plaatsen. Ga jij ook genieten van deze heerlijke wijn?

Met wie ga jij een fles wijn of bubbels openen vandaag?