• Vliegende Hollander by night

Oud & Nieuw plannen

Partttty timeee! Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en wat is er nou een betere manier om het nieuwe jaar in te gaan dan met een leuk nieuwjaarsfeestje? Clubs en cafés in Terneuzen pakken dit jaar weer helemaal uit om er een schitterende jaarwisseling van te maken. Wij hebben hier een paar tips voor nieuwjaarsnacht om alvast in de stemming te komen! Let’s get the party started…

Level One
Ook dit jaar is club Level One weer van de partij met een Boomin’ nieuwjaarsfeest! Kom jij ook gezellig het nieuwe jaar in dansen?

Wanneer: 1 januari 2020 vanaf 1.00 uur
Waar: Smidswal 8 (boven restaurant d’Ouwe Kercke)
Entree: 10 euro
Leeftijd: 16+

VOLT NYE
Bij het Podium (de Pit) in Terneuzen is het weer tijd voor de jaarlijkse Volt New Years Eve 2020 Party. Artiesten zoals E-dict B2B REI en Vizier kan je hier verwachten en dit zijn nog maar de eerste twee namen die bekend zijn gemaakt! In de verschillende DJ-sets van de avond kan je veel dansbare nummers verwachten maar ook eigen muziek van de artiesten. Houd vooral het facebook event in de gaten voor de rest van de line up!

Wanneer: 1 januari 2020 van 01.00-07:00 uur
Waar: Korte Kerkstraat 28
Entree: €12,50 euro in de voorverkoop (koop je tickets HIER) en €15 aan de deur

Porgy & Bess
Porgy & Bess organiseert dit jaar in samenwerking met Luwak een swingend nieuwjaarsfeest ‘Hooked on July’. De avond begint al om 21.00 uur als de deuren open gaan van Porgy & Bess. De live muziek begint om 22.00 uur met de Luwak Allstar band. Dit is een muzikale opwarming door vaste jammers van Luwak. Om 00.00 uur wordt er geproost op het nieuwe jaar om vervolgens om 00.30 uur naar niemand minder dan Hooked on July te gaan luisteren! Je kan kaarten kopen in de voorverkoop bij Porgy & Bess, Luwak en boekhandel van der Sande.

Wanneer: 31 december vanaf 21.00 uur
Waar: Noordstraat 52
Entree: 13 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur