• Vliegende Hollander by night

Welkom in Terneuzen

Terneuzen.. Een havenstad. Een stoere stad met een prachtige omgeving. Een regio met karakter, sfeer en unieke verhalen en bezienswaardigheden.. Ja, Terneuzen is jouw bezoek absoluut waard!

✅ Bewonder de imposante oceaanreuzen vanaf de Zeedijk, de sluizen of de scheepsspottersplek.

✅ Stap in de voetsporen van kapitein Willem van der Decken, en ervaar het mysterieuze verhaal van De Vliegende Hollander.

✅ Heerlijk cruisen langs de ruige Westerschelde of door de groene polders op de fiets of met een E-chopper.

✅ Maak een ontspannend ommetje door een van de mooie kernen.

✅ Duik in het verleden en bezoek een van vele de boeiende musea in de regio.

✅ Bourgondisch genieten van alle smaken en culinaire vondsten die de streek te bieden heeft.

✅ Met een bomvolle evenementenkalender valt er altijd wat te beleven!

Kortom; zet koers naar Terneuzen.. en ervaar het unieke nautische karakter van de stad, wandel op de zeedijk waar je de schepen bijna kunt aanraken en beleef het verhaal van de zeemanslegende de Vliegende Hollander.

Wie, wat, waar

  • Heb je vragen over burgerzaken , openbare ruimte, vergunningen, parkeren, gemeentelijke dienstverlening, het vestigen van uw bedrijf, afval, etc. Neem dan contact op via dit contactformulier.
  • Wilt u een evenement organiseren in de gemeente Terneuzen waar een vergunning voor nodig is. Of wilt u weten wat er met betrekking tot veiligheidsprotocollen mogelijk is. Neem dan contact op met Mathy de Clerck m.declerck@terneuzen.nl
  • Heb je vragen over openingstijden, winkelstraten, sfeer, retail acties, markten, ect. in de binnenstad. Neem dan contact op met ondernemersvereniging Bizzy: info@bizzy-terneuzen.nl
  • Heeft u interesse om uw bedrijf in de binnenstad te vestigen en zoekt u naar meer informatie en mogelijkheden. Neem dan contact op met Wout den Doelder, stadsmanager. wout@stadterneuzen.nl
  • Zoekt u een groepsarrangement voor diverse wandelingen dan kunt u contact opnemen met de stichting gidsen team Zeeuws-Vlaanderen. info@gidsenteam-zvl.nl 

Citymarketing

BUREAU CITYMARKETING TERNEUZEN 
Wie zijn wij?

Wij zijn de gedreven en verbindende factor tussen ondernemers, de gemeente, vrijwilligers en liefhebbers van de stad. Samen maken zij de kwaliteiten van de stad zichtbaar voor iedereen. Citymarketing organiseert en stimuleert samenwerking voor een fijne leefomgeving. Dit onder meer door (het ondersteunen van) inspirerende activiteiten die echt verbinding leggen. Niet altijd aan het roer, maar soms ook als partner die de koers aangeeft en ondersteunt. Bureau Citymarketing heeft een ambitieus plan voor de toekomst, waarbij de veranderingen in de maatschappij leidend zijn. Het doel: jong en oud inspireren, om in Terneuzen te wonen, te werken en plezier te maken.  

Bureau Citymarketing werkt in opdracht van Stichting Citymarketing Terneuzen. Het bestuur van Stichting Citymarketing Terneuzen bestaat uit: Martijn van Battum, Dani Bracke, Jaimy Dees, Ingrid de Feyter, Joan Nuijten-Muller, Kenny de Rooij en Ingmar Vermeulen.

Bezoekadres:
Bureau Citymarketing Terneuzen
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

mailen via info@stadterneuzen.nl.

 

 

 Jaarverslag 2015 van de Stichting Citymarketing Terneuzen.

Jaarverslag 2016 van de Stichting Citymarketing Terneuzen.

Jaarverslag 2017 van de Stichting Citymarketing Terneuzen.

Activiteitenoverzicht van 2018 van de Stichting Citymarketing Terneuzen.

Activiteitenoverzicht 2019 van de Stichting Citymarketing Terneuzen.

Facebook berichten

Bekijk onze laatste berichten en blijf op de hoogte!

NieuwsBerichten

Eropuit week 12

23 maart 2023

Het weekend staat weer voor de deur. Zin om eropuit te gaan? Er… Lees verder..

Een kijkje in de haven

22 maart 2023

Terneuzen is een stoere havenstad, gelegen aan de Westerschelde. Het havengebied maakt onderdeel… Lees verder..