• Vliegende Hollander by night

Pieter Dieleman

“Een geweldig biertje op een even mooie plaats”

Deel via

Fotowedstrijd

Uitslag fotowedstrijd

In Juli schreef Stad Terneuzen een fotowedstrijd uit voor de mooiste foto van het Kopje van Kanada. We hebben hele mooie foto’s mogen ontvangen en willen daarvoor iedereen bedanken! De winnaars van de fotowedstrijd zijn geworden:

1: Bas Gijsel
2: Corina van Stevendaal
3: Jurgen Herman

Van harte gefeliciteerd!

Tijdens Festival Zoute Neuzen hebben de winnaars hun prijs in ontvangst genomen.

 

Stuur je mooiste foto in van het Kopje van Kanada & win een prijs

Het Kopje van Kanada…. Een buitendijkse landtong tussen het Terneuzens sluizencomplex en de ingang van de Westerscheldetunnel. Een prachtige locatie aan het water, waar je de schepen bijna aan kan raken. Zonder ”huisnummer”. Dit jaar vindt op deze mooie locatie Festival de Ballade plaats.

In het kader van Festival de Ballade organiseert Stad Terneuzen een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen.

Meedoen is simpel: stuur je mooiste foto – in hoge resolutie*- die je hebt gemaakt op het Kopje van Kanada toe per e-mail: info@stadterneuzen.nl. Voorzie de foto van een korte omschrijving, je naam, adres en telefoonnummer. De fotowedstrijd loopt van 7 juli t/m 16 juli 2017.

Je maakt kans op leuke prijzen. Een selectie van de best beoordeelde foto’s zal daarnaast tijdens Festival Zoute Neuzen én in het najaar van 2017 tentoongesteld worden.

1e prijs: High Cocktail of High Gin voor 4 personen [2 gangen]
Sydney greet & eat

2e prijs: High Wine voor 4 personen
Grand Café Ter Nose

3e prijs: 3-gangen keuzemenu voor 2 personen
’t Gerecht restaurant & more

* Zorg ervoor dat het een hoge resolutiebestand is. Een foto van een smartphone wordt verkleind, tenzij je deze met een kabeltje overzet naar je pc. Zie ook de voorwaarden.

* Zorg dat je foto de meeste stemmen krijgt door de foto via social media te delen. De foto met de meeste stemmen, maakt een grotere kans om te winnen. Natuurlijk beoordeelt Stad Terneuzen de ingezonden foto’s ook. Op basis van de publieksstem en de stem van Stad Terneuzen worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Voor meer info, check de actievoorwaarden (hieronder).