• Vliegende Hollander by night

Delta Ride for the Roses

Op 9, 10 en 11 juni vindt de nieuwe editie van DELTA Ride for the Roses plaats. Net als in voorgaande jaren wordt een toertocht in Midden-Zeeland georganiseerd én in Zeeuws-Vlaanderen. DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen start op het Stadhuisplein en eindigt op de Markt in Terneuzen op zondag 11 juni. De rit is uitgezet over vier afstanden: 25, 50, 80 en 120 kilometer. Er wordt koers gezet in westelijke richting, waarbij de rit over 120 kilometer onder meer de Panoramaweg in Groede zal passeren. 

Een dag eerder, op 10 juni, kunnen kinderen deelnemen aan de DELTA Kids Ride vanaf de Markt in Terneuzen. Ze fietsen over een aantrekkelijke en veilige route van 15 kilometer, over de Scheldeboulevard en prachtige polderwegen. Er is een tussenstop bij de Kinderboerderij. 

Het Zeeuwse Ride for the Roses-weekend gaat van start op vrijdag 9 juni, met de DELTA Ladies Night Ride in Goes. Een dag later vindt de DELTA Ride for the Roses Midden-Zeeland plaats. Op zondag 11 juni volgt dus de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen met start en finish in Terneuzen.

Meedoen? Vanaf woensdag 1 februari is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwe editie van de DELTA Ride for the Roses 2023. Inschrijven is mogelijk via www.deltaridefortheroses.nl. De opbrengst van de Ride for the Roses gaat naar het KWF.

Lees meer over DELTA Ride for the Roses:

Artikel: Organisatie DELTA Ride for the Roses barst van de ambitie
Artikel: DELTA Ride for the Roses: emotie, saamhorigheid en gezelligheid