• Vliegende Hollander by night

Savok Beach

Van 23 tot en met 25 juni vindt de 27ste editie van het SAVOK Beach weer plaats op het Keizer Karelplein in Sas van Gent. SAVOK Beach is een volleybal toernooi in Sas van Gent. Voor het toernooi wordt er een laag zand gestrooid op het Keizer Karelplein en wordt dit plein dus omgetoverd tot een beachvolleybal terrein. Je kunt je inschrijven in 4 verschillende onderdelen: voetvolley, recreatie, competitie en aspirant/maxi.

Op vrijdag 23 juni vindt het voetvolley toernooi plaats, inschrijven kan vanaf de leeftijd van 16 jaar. Ook het aspirant/maxi toernooi vindt op deze dag plaats. Een aspirant is een volleyballer die jonger is dan 18, een maxi is een volleyballer die ouder is dan 18. De wedstrijden worden ook hier in teams van 2 gespeeld. In elk team zit dus iemand van onder de 18 jaar en iemand met een leeftijd boven de 18. Na afloop van de twee competities is er een feesttent met een live dj.

Op zaterdag 24 juni vindt het recreatie toernooi plaats. In dit toernooi nemen teams van 6 personen het tegen elkaar op. In elk team moeten minimaal 2 dames meedoen, iedereen in het team moet 16 jaar of ouder zijn en in elk team mogen maximaal 2 competitiespelers deelnemen. Na afloop van het toernooi vindt de Savok Beach barbecue plaats. Hierna vindt de beachparty plaats waar bands als Sasse duo Valonsius en Gin & Juice.

Op zondag 25 juni vindt het competitietoernooi en het mini toernooi plaats. Voor het competitietoernooi moet je in het seizoen 2022/2023 uitgekomen zijn in de senioren competitie in Nederland of België. Voor het mini toernooi kun je je aanmelden zolang je onder de 12 jaar bent.

Inschrijven voor de toernooien kan op http://vvsavok.nl/savok-beach/inschrijven, hier zijn ook de tarieven te vinden. Inschrijven voor de Savok Beach barbecue kan op http://vvsavok.nl/savok-beach/barbecue. Inschrijven voor het minitoernooi kan bij de jeugdcommissie van SAVOK.

Voor meer actuele informatie kijk op https://www.facebook.com/savokbeach/?locale=nl_NL