• Vliegende Hollander by night

‘Voor hetzelfde geld’ – Smolders Makelaars

 

Smolders Makelaars

Gevestigd aan de opvallende locatie aan de Kennedylaan 1B in Terneuzen is Smolders Makelaars, het kantoor van eigenaresse Jeanine Rouw, gevestigd. Met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring in de aan- en verkoop van particulier- en zakelijk vastgoed is Smolders Makelaars een gekende naam, zéker in de regio ‘Groot Terneuzen’.

“De aan- of verkoop van een woning moet mensen een goed gevoel geven. Dus zijn we er voor onze klant, qua bereikbaarheid, duidelijke communicatie en korte lijnen. Maar vooral ook met antwoorden op voor hen belangrijke vragen. We werken met een klein, maar zeer betrokken team. We proberen altijd met maatwerk en een heel persoonlijke benadering onze klanten volledig te ontzorgen. Dat doen we door te proberen om er altijd te zijn voor onze klanten, elke dag en zo bereikbaar mogelijk. Niet alleen wanneer er vragen zijn, maar vooral ook met gerichte antwoorden, tips en adviezen. Dat is onze manier van werken, simpelweg omdat we zelf ook graag op die manier geholpen zouden worden wanneer we koper of verkoper zouden zijn.”

Alle voorzieningen dichtbij

Smolders Makelaars heeft in ruim een kwart eeuw al een prachtige staat van dienst opgebouwd in de aan- en verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwprojecten.

“We werken vooral in de regio ‘Groot Terneuzen’ en daarbij gaat het dan voor de helft om bestaande woningen en de andere helft nieuwbouwwoningen. Het is geweldig om mensen enthousiast te maken voor wonen in de gemeente Terneuzen, want hier vind je écht alles. Rust, ruimte, maar ook drukte. Afhankelijk van wat men wil, heeft Terneuzen het te bieden! Neem het project Strandbroeders in de wijk Othene. Allemaal royale twee-onder-een-kapwoningen, aardgasvrij en energieneutraal met enorm veel woonruimte, multifunctionele aanbouw en een heerlijke tuin. Deze woningen, beschikbaar zowel met als zonder garage, hebben een prijs vanaf 461.115 € v.o.n. Strandbroeders is gelegen in een prachtige wijk op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen. De sportclubs, speeltuinen, supermarkt, de bakker, scholen, de Westerschelde én het uitgaans- en winkelgebied allemaal dichtbij. Ga je dan zoeken naar iets soortgelijks ergens in de randstad, dan krijg je voor hetzelfde geld toch écht hier in Zeeuws-Vlaanderen gewoon véél meer.”

De aan- of verkoop van een woning is een intensief proces waar deskundige begeleiding vaak meer dan welkom is. “Het is een proces wat vooral ook een goed gevoel moet geven. Want er komt heel veel bij kijken. Van voorbereiding tot uiteindelijke sleuteloverdracht zit er heel veel, soms ook spannende momenten, tussen zoals het vele papierwerk en de onderhandelingen. Bij Smolders Makelaars zorgen we ervoor dat de klant er totaal geen omkijken naar heeft. Daarnaast hebben we door de jaren heen een groot zakelijk netwerk opgebouwd en kunnen we onze klant ook voorzien van adviezen. Over financieel advies, ver- of uitbouwmogelijkheden bijvoorbeeld. En ze dan doorverwijzen naar schilders, interieurzaken of aannemers uit ons netwerk. Hier in de regio heb je ook op dat gebied zoveel keuze. Voor ieder budget zijn er oplossingen te vinden om van je nieuwe huis een echt ‘thuis’ te maken. En daar helpen of adviseren we mensen graag bij.”

 

Compleet ontzorgen

Jeanine Rouw heeft in de regio Terneuzen met Smolders Makelaars al meer dan 25-jaar ervaring opgebouwd en weet dus ook prima wat de regio en de stad Terneuzen te bieden heeft. “Qua regio is het hier heel divers. Wil je met het gezin meer ruimte? Wil je genieten van een zorgeloze oude dag? Wil je zonder files op relatief korte reisafstand van je werk wonen? Wil je dichtbij het strand? Wil je toch de reuring van het stadse leven? Wil je wonen en werken in een omgeving met veel natuur? Voor iedereen is er op deze vragen in de omgeving van Terneuzen een ‘JA’ te geven als antwoord. In de stad Terneuzen, in de omliggende wijken zoals bijvoorbeeld in Othene, maar ook in de kernen en het buitengebied zijn legio mogelijkheden. Wij hebben ook heel veel ‘internationals’ in ons klantenbestand. Deze expats werken onder andere in het havengebied of de grote industriebedrijven die de gemeente Terneuzen rijk is. Hen compleet ontzorgen in de zoektocht naar een geschikte woning is heel leuk. Wanneer we met ze in gesprek gaan, dan zijn ze vaak verbaast over de vele voorzieningen en vooral ook over hetgeen zij qua huis en tuin krijgen hier in Zeeuws-Vlaanderen. Als ze voor hun budget verder gaan kijken in de randstad, dan zijn ze verrast hoeveel meer ze hier dan krijgen voor hetzelfde geld.”

 

Prima alternatief

Ook voor mensen die met hun gezin niet langer in de stad willen wonen, maar toch ook korte afstand van hun werk in bijvoorbeeld de regio Vlissingen, Rotterdam, Breda of in Belgische steden zoals Antwerpen of Gent is Terneuzen volgens Jeanine een prima alternatief. “Er zijn hier geen files en dankzij de Westerscheldetunnel zit je op korte afstand van het werk, maar kunnen ze wel wonen in een groene omgeving van rust en ruimte. En nu er ook steeds meer mensen thuiswerken, biedt Terneuzen als stad en gemeente om te wonen nóg meer kansen. Hier zijn prachtige al bestaande woningen te koop, maar zéker ook nieuwbouwprojecten waarvan Strandbroeders in Othene er dus één is. Ruime energie neutrale woningen, met volop uitbouwmogelijkheden en volledig naar eigen wensen in te richten. De wijk is nog altijd volop in ontwikkeling en groeit nog steeds. Het is een jonge wijk met een afwisselende populatie. Van starters tot tweeverdieners en van oudere inwoners tot jonge gezinnen. Het zorgt ervoor, dan nieuwe mensen zich dan ook heel snel thuis voelen.”

Jeanine Rouw. © Gino van den Broecke

🔗 www.smoldersmakelaars.nl
📞 0115-621475
📩 info@smoldersmakelaars.nl

Gino van den Broecke | Funda | Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland