• Vliegende Hollander by night

SPAR Philippine opent met nieuw pilotconcept: SPAR Foodclub

Woensdag 5 oktober vond de feestelijke opening van de vernieuwde SPAR in Philippine plaats. Na twee weken grondig verbouwen, heropende SPAR in Philippine de winkel met een nieuw pilotconcept: SPAR Foodclub.

Een primeur in Philippine
SPAR Philippine is de allernieuwste winkel van SPAR Nederland waarmee de retailer de volgende stap zet. Bij SPAR Foodclub ligt de focus op verse maaltijden en barista koffie, wat het doen van de dagelijkse boodschappen nog makkelijker maakt.

SPAR Foodclub

Peter Bolleman, ondernemer SPAR Philippine: “Bij binnenkomst is SPAR Foodclub, de vernieuwde verscounter, het stralende middelpunt van mijn winkel. Je kunt hier op elk moment van de dag van versbereide producten genieten. Neem een momentje voor jezelf met een heerlijk belegd broodje, een tosti van The Tosti Club, een verse kop barista koffie of onze frisse salades en smoothies, pizza’s uit eigen keuken, warme maaltijden, snacks, wraps en sapjes en yoghurt. Heb je weinig tijd? Al het lekkers wordt in een handomdraai voor je ingepakt om mee te nemen. Zo heb je onderweg of thuis een verse en lekkere maaltijd.”

Service, snelheid en gemak
SPAR Philippine blijft nog altijd de vertrouwde plek voor de dagelijkse boodschappen. Met SPAR Foodclub krijgt boodschappen doen een andere beleving. De winkel heeft met de nieuwe formule meer aandacht voor gemaksartikelen en snelheid & service. Met de zelfscan hoef je niet meer te wachten aan de kassa. En met de nieuwe PostNL kluis kun je pakketjes laten bezorgen en deze ook buiten de openingstijden van de winkel ophalen.

Feestelijke opening
Onder het genot van een vers bereid hapje uit de Foodclub en een drankje is de vernieuwde SPAR feestelijk geopend. Er was veel belangstelling voor de opening – vaste klanten uit Philippine en omgeving kwamen de winkel bewonderen en onder andere een delegatie van SPAR Nederland en wethouder Vervaet waren aanwezig. Peter: “Ik ben trots op wat ons team heeft neergezet. We ontvangen klanten vanaf vandaag (donderdag 6 oktober) met veel plezier in onze nieuwe winkel.”

SPAR Philippine
Waterpoortstraat 4, Philippine

Openingstijden:
ma t/m za 08.00 – 20.00 uur
zo              08.30 – 18.00 uur