• Vliegende Hollander by night

Specsavers opent deuren

Op donderdag 17 november 2022 zijn de deuren van de nieuwe Specsavers winkel in Terneuzen geopend. Terneuzen is hiermee een optiek- en audicienzaak rijker. “We willen kwalitatieve oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk maken”, vertelt bedrijfsleider Stephan. “Je kunt bij ons onder meer terecht voor een ooggezondheidstest en een gratis, vrijblijvende oogmeting en hoortest.”

“In de winkel is een ‘hoor zone’ aanwezig. Een interactieve zuil waar we laten zien wat we doen en wat we kunnen op het gebied van hoorzorg. Je kunt er zelfstandig een globale hoormeting doen. In drie minuten tijd is de uitslag van de test binnen. Je kunt de uitslag persoonlijk met ons bespreken en eventueel een vervolgafspraak bij de audicien maken.”

“Wat de ogen betreft, bieden we een gratis oogmeting door onze gediplomeerde opticiens of een uitgebreid ooggezondheidsonderzoek beoordeeld door onze optometristen. Bij een ooggezondheidsonderzoek geven we de resultaten van de meting in waarna de gegevens op afstand beoordeeld worden door een optometrist.”

“We hebben een uitgebreide keuze in brilmonturen, glazen en hoortoestellen. Wat de brillen betreft, hebben we naast ons eigen Specsavers merk., diverse designermerken zoals Hugo Boss, Viktor & Rolf, LEVI’s en Tommy Hilfiger. Ter gelegenheid van onze opening, hebben we een speciale openingsactie: 50% korting op de brillen (glazen en montuur). De actie loopt tot en met 30 november 2022.”

Specsavers
Noordstraat 66 (in het voormalige pand van de ANWB)
T: 0115 784 070
W: www.specsavers.nl