• Vliegende Hollander by night

Spektakel op het water bij de Braakman dit weekend!

Speedboten, wakeborders, crossers en nog veel meer, is dit weekend te zien bij de Braakman. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zal de tweede editie van WET (Wake Event Terneuzen) losbarsten op het water. De beste wakeborders van Europa zullen naar de Braakman komen om op een parcours van 400 meter spectaculaire stunts te laten zien en de jury te overtuigen van hun talent.

 

 

 

 

 

Er zijn ook andere extreme sporten zoals een enduro crosswedstrijd op zaterdag. Een wedstrijd waarbij de deelnemers op een speciale crossmotor een parcours van verschillende hindernissen moeten afleggen. Deze crossers zullen vanaf 14:00 uur het gas open gooien.

 

 

 

 

 

Voor het eerst zullen ook skaters, steppers en BMX-fietsers op zaterdag deelnemen aan het WET event. Er is een groot skatepark waar deze sporters zich uit kunnen leven. Gedurende dag zullen verschillende Dj’s zich van hun beste kant laten horen en kunnen de kids zich uitleven op een groot springkussen.

 

 

Vrijdag sluit je de dag af met een afterparty op het water en zaterdag een afterparty aan wal. Ga je de uitdaging aan? Hier kan je je nog inschrijven voor zaterdag!