• Vliegende Hollander by night

Terneuzen woont: nieuwbouw in en rond de stad

Wil je verhuizen? Je eerste woning aankopen? Of gewoon zomaar ‘gluren bij de buren’? Wij hebben voor jou alle gave nieuwbouwprojecten in Terneuzen op een rijtje gezet. Hieronder vind je een actueel overzicht van alle projecten. Geïnteresseerd in een project? Klik dan op de Meer informatie link onder elk project.

Pattistpark Terneuzen


Dit indrukwekkende nieuwbouw project aan de Westerschelde bestaat uit drie woontorens. De eerste toren wordt ongeveer 42 meter hoog en telt 14 verdiepingen met in totaal 48 verschillende types luxe koop appartementen. Per verdieping zijn er maximaal vier appartementen (lekker veel privacy dus).
De grote ramen van het appartement creëren een enorm ruimtelijk gevoel en zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht op de Westerschelde.
Daarnaast beschikken de appartementen over een volledig uitgeruste badkamer, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. De appartementen hebben allemaal minimaal twee slaapkamers. De keuken kan je geheel naar eigen smaak en budget inrichten

Je woont vanaf €289.950,- in één van de nog 42 beschikbare appartementen. Kijk gerust eens verder voor meer informatie!

Beurtvaartkade Terneuzen

Met een schitterend uitzicht over het zilte water van de Westerschelde, verrijst een nieuwe toren van 80 meter aan de Beurtvaartkade in Terneuzen. De toren zal gedeeltelijk bestaan uit een luxe hotel (onderste verdiepingen) en gedeeltelijk uit moderne appartementen. Doordat dit gebouw een mixed-use landmark is, kun je als bewoner ook gebruik maken van de sportruimte en fietsen van het hotel.
Het gebouw zal een herkenningspunt in de stad en voor Zeeuws-Vlaanderen worden. Het plan zorgt bovendien voor een bruisend havengebied en vormt daarmee een aanvulling op de bestaande voorzieningen in het centrum van Terneuzen.

Voor meer informatie over de toren kun je hier terecht!

Residentie Veerhaven Terneuzen

Waar vroeger het water tegen de Scheldekade golfde, herrijst binnenkort Residentie Veerhaven. De 37 luxe appartementen op de kop van de Scheldekade, zullen beeldbepalend zijn voor het hedendaagse Terneuzen. Het gebouw is geheel ontworpen in de stijl van de havenstad en straalt onverzettelijkheid en wilskracht uit.

“37 appartementen met panoramisch uitzicht over de Westerschelde”

Het appartementengebouw bestaat uit 37 appartementen en heeft een moderne en unieke uitstraling. Theater, winkels, bioscoop, restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Elk appartement beschikt over een prachtig panoramische uitzicht over de Westerschelde, waar altijd wat te beleven is.

De pre-sale van Residentie is inmiddels gestart. Het verkoopkantoor op de Scheldekade 57 is op vrijdag (13:00-16:00) en zaterdag (10:00-14:00) geopend. Klik voor meer informatie!

Het Bastion Terneuzen

Het Bastion kenmerkt zich door een eigentijds ontwerp dat recht doet aan het karakter, de maat en de schaal van de omgeving. De gevels zijn opgetrokken uit een gemêleerde baksteen die het Bastion een warme uitstraling geven. De appartementen op de begane grond hebben allemaal toegang tot een eigen gezellige tuin. De ruime balkons vallen op door hun contrasterende kleur en doordat ze aan de voorzijde op iedere woonlaag ten opzichte van elkaar verspringen.
Aan de westzijde is het woonblok bewust laag gehouden, zodat het aansluit bij de gebouwen aan de Rosegracht, de Herengracht en de Blokken. Meer in de richting van de Steenkamplaan bestaat het gebouw uit vier verdiepingen, met een eigenzinnige kap die de verbinding legt met de wat robuustere bebouwing achter de locatie.

De appartementen in dit woonblok omarmen een intiem binnenterrein. De moderne, lichte en uitnodigende entree verbindt de twee woonblokken met elkaar.

Je woont hier al vanaf €142.500,-
Kijk gerust eens verder voor meer informatie!

Madame Curiehof Terneuzen

Aan de Madame Curiestraat in Terneuzen was voorheen de basisschool “Op de Hoogte” gevestigd. De school is inmiddels verplaatst en het pand is gesloopt. Daarbij is ruimte ontstaan voor herinvulling van deze locatie. In samenwerking met de gemeente Terneuzen is de gedachte ontstaan voor de ontwikkeling van 19 woningen in de vorm van een hofje, dit geeft een groot samengevoel en sociale veilig gevoel. Wonen in de Madame Curiehof is dus voor alle leeftijdscategorieën interessant!

Helaas gingen deze woningen als warme broodje over de toonbank, want ze zijn allemaal al verkocht of onder optie! Mocht je alsnog even willen kijken, klik dan hier voor meer informatie!

De Compagnie Terneuzen

De eerste fase van De Compagnie is gelegen aan de Waterlanden in Othene Zuid. Mooi en groen wonen doe je in deze royale, rij- en hoekwoningen. Deze huizen en de rustige omgeving zijn perfect voor gezinnen!

De hoekwoningen zijn voorzien van een aangebouwde garage of berging, waarbij een directe verbinding met woonkeuken tot de mogelijkheden behoort. In de afwerking is gekozen voor kunststof kozijnen, ideaal als je op zoek bent naar een onderhoudsarme woning. De woningen worden voorzien van vloerverwarming (lekker warm in de winter). De woningen zijn ook nog eens enorm energiezuinig door de warmtepomp en zonnepanelen.

Je woont al vanaf €246.000,- in één van de 45 beschikbare woningen. Kijk gerust eens verder voor meer informatie!

De Kampanje

De Kampanje bestaat uit 26 appartementen, horeca en een bibliotheek. De ideale plek dus om in het centrum te wonen met alle voorzieningen op loopafstand!
De uitvoering staat gepland voor 2019. Daarmee is de nieuwe invulling van de entree van het winkelhart van Terneuzen rond. Eind 2020 is het gebouw naar verwachting klaar. Straks staat er een stoer en krachtig gebouw, dat de essentie van Terneuzen weergeeft.

Kop van de Noordstraat

Kleinschalig wonen in hartje centrum; dat kan in de Kop van de Noordstraat. Er komt een 40-tal kleinschalige huurappartementen en horeca/detailhandelruimte aan de ingang van de winkelstraat. Op de achterliggende percelen van de ‘oude slagerij’ (Vlooswijkstraat 55-57) zijn parkeerplaatsen voorzien ten behoeve van dit project.

Hier vind je meer informatie over het project.