• Vliegende Hollander by night

TERNEUZENS TALENT: Dennis Klip

“Hey allemaal, mijn naam is Dennis Klip, geboren in 1994. Mijn ontwerpen/kunst breng ik uit onder de naam Klipdesign. Maar ik ben ook medeoprichter van Volt Events⚡, waar je mijn werk ook kunt vinden. Hier maak ik onder andere ontwerpen en kunstwerken voor de aankleding van festivals en evenementen, om zo samen met het team de juiste sfeer neer te zetten en er een leuk feestje van te maken. Het werk wat ik maak is redelijk gevarieerd, zo mix ik bijvoorbeeld live mijn eigen visuals bij een artiest en creëer ik kunstinstallaties en podiums. Daarnaast maak ik ook illustraties en muurschilderingen🎨 EN zo af en toe ben ik óók nog werkzaam als grafisch ontwerper.

Inspiratie haal ik veel uit de kust, de natuur en muziek🎵 Deze inspiratie combineer ik met mijn eigen beeldtaal, die ik nog steeds probeer verder te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat mijn werk bijdraagt aan de sfeer van de situatie en dat mensen hier weer nieuwe energie van krijgen.”

Voor meer werk, kijk op: www.klipdesign.nl of volg Dennis op Instagram @klipdesign 🙌