• Vliegende Hollander by night

TERNEUZENS TALENT: Gianni Agosti

Vandaag zetten we een bijzonder talent in het zonnetje, namelijk onze eigen videograaf Gianni! Deze impressie-guru weet altijd de mooiste beelden voor een perfecte samenvatting van onze evenementen vast te leggen🎞️. Het is hoogtijd om eens met hem te kletsen over zijn veelzijdige baan:

“Het begon eigenlijk allemaal 20 jaar geleden met het fotograferen van auto’s voor mijn website AutoZeeland.nl🚗🚙. Mijn passie voor fotografie en videografie groeide, en ik leerde mezelf nieuwe vaardigheden aan door het kijken van YouTube filmpjes. Daarna is het een kwestie van proberen, durven en doen!
Nu plaats ik al mijn foto’s en video’s op mijn website ZieZeeland. ZieZeeland staat eigenlijk voor het promoten van Zeeland door middel van mooie beelden.

Wat ik de laatste tijd merk, is dat kort, snel en bondig werkt. Ook bedrijven merken dat video-impressies aanslaan, maar willen er geen fortuin aan uitgeven. Hierdoor is de prijs/kwaliteit van ZieZeeland vaak doorslaggevend. Wij zijn geen bedrijf met een studio en professionele lampen, maar leveren wel precies wat de klant wil. Eerst bespreken we uitgebreid de wensen van de klant, en kunnen de klant vanuit onze ervaring adviseren. Aan de hand van een Storyboard maak ik dan een impressie voor de klant🎬. Het verhaal moet duidelijk zijn, je kant niet zomaar schieten en denken ‘dit plak ik wel even aan elkaar’. Op een gegeven moment weet je natuurlijk wat een bepaalde klant wil, dus dan ga je op zoek naar die beelden.

Momenteel maak ik vooral voor de zakelijke markt foto’s en video’s📽️: autobedrijven, industrie, lokale bedrijven in de recreatiesector, en diverse evenementen.

De leukste evenementen om te schieten zijn de bruisende evenementen. Grote evenementen zoals 75 jaar vrijheid of de Wijnroute. Je ziet zo enorm veel, dat maakt het makkelijk voor mij om de perfecte beelden te schieten. Je hebt wisselende beelden; mensen, boten, drone-shots, dat maakt het juist leuk!” 📷 Meer van Gianni’s werk zien? Neem dan een kijkje op zijn website https://www.ziezeeland.nl/ of volg hem op instagram: @ziezeeland of @gianniagosti