• Vliegende Hollander by night

TERNEUZENS TALENT: Jeroen Ras

Omdat het vandaag ‘Dag van de Natuurfotografie’ is, zetten wij Jeroen extra in het zonnetje. Deze fotograaf uit Terneuzen maakt prachtige kiekjes van insecten🐞🐛, planten en landschappen🌸🌿.

“Ik fotografeer het liefst insecten. Vaak lopen mensen door het park bij de Otheense Kreek langs hoog gras, bossen en struiken. Op dat groen zitten prachtige insecten die je niet ziet zitten als je er voorbij loopt. Dat maakt het fotograferen van de kleine beestjes zo leuk en uitdagend. Soms blijven ze heel lang zitten en ben ik al een half uur hetzelfde beestje aan het fotograferen. Uit 100 foto’s heb ik dan maar 2 goede. Je moet een beetje geluk hebben dat ze stil willen blijven zitten!

Het liefst fotografeer ik bij de Otheense Kreek in Terneuzen of de bij Westerschelde. Als ik thuis weg ga, kom ik soms drie uur later pas terug. Het is heel erg ontspannend!”

Volg @___jeroen___ op instagram voor meer prachtige fotos🧡