• Vliegende Hollander by night

TERNEUZENS TALENT: Layla de Vries

Maak kennis met dé CAKE BOSS🎂, taarten-tovenaar, bak-koningin van Terneuzen!
Begin jij al te watertanden💦? Wij wel!

“Het bakken is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd, en ook werkzaam in deze sector. Daarnaast bakte ik altijd al veel; voor vrienden, voor op het werk etc. Toen ik foto’s van mijn taarten op Instagram begon te plaatsen, kreeg ik steeds vaker aanvragen van mensen, super leuk!

Elke taart die ik maak is uniek. Klanten geven door voor wat voor gelegenheid de taart is en waar ze van houden. Moet het een chocolade taart zijn🍫? Fruit🍒? Lust je geen vanille? Glutenvrij? Ik heb ook al eens een taart gemaakt met sinaasappel smaak en rozemarijn. Heerlijke combinatie! Alles kan dus. Daarnaast maak ik ook vaak cup cakes of brownies🧁

Nieuwe technieken leer ik mezelf aan door middel van filmpjes en recepten. Ik heb laatst wel een macaron workshop gevolgd, dat wilde ik altijd al kunnen. Inspiratie haal ik vaak van Pinterest, Instagram en kookboeken.

Het meest trots ben ik op de eerste trouwtaart die ik heb gemaakt voor de zus van een vriendin🍰. Die taart was ook nog eens glutenvrij, dus erg spannend. Gelukkig is hij goed in de smaak gevallen en zag hij er prachtig uit!”

🥧🍭Wil jij ook een mooie taart van Layla of gewoon even rondneuzen? Voeg haar dan toe op Instagram: @Layladevries

Voorbeelden van het werk van Layla.