• Vliegende Hollander by night

TERNEUZENS TALENT: Tom Cools a.k.a Scepticz

Deze upcoming DJ & producer 🎧 reist met zijn Drum & Bass en Hip Hop muziek door veel landen zoals Polen en Duitsland. Tom komt oorspronkelijk uit Sint Niklaas, maar heeft 3 jaar geleden zijn thuis gevonden in Terneuzen.

“Mijn ouders zijn een aantal jaar geleden verhuisd naar de Griete. Toen mijn vriendin en ik op bezoek kwamen, reden we langs Othene en werden we allebei verliefd op een huisje. De natuur, de dijken en vooral de rust spraken ons direct aan✨

Ik werk op de baan, dus ik wil graag de drukte ontvluchten want ik ben erg gesteld op mijn rust. Dat kan hier perfect. ’s Avonds op de dijk zitten en genieten van de kleuren en de lichtjes bij de kreek💫🌿.

Terneuzen zit echt in mijn hart, ik kan er niet over uitgepraat raken. De mensen zijn zo gastvrij en we kennen iedereen in de straat. Ook de geluiden in de stad vind ik heerlijk📣. Van het stromende water tot de meeuwen en de koeien’ik krijg er veel inspiratie door!”

🎶 Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Tom? Die kan je hier beluisteren: https://soundcloud.com/scepticzdnb…