• Vliegende Hollander by night

Nieuw: Rent & Joy Terneuzen!

Ben je op zoek naar het ideale coronaproof-familie-uitje in de buitenlucht? Dan ben je bij Rent & Joy aan het juiste adres! ‘T Zusje Terneuzen eigenaren Joost en Mark slaan de handen ineen met ondernemer Eric van Damme, die je misschien wel kent van Strandcamping Groede en Rent & Joy Nieuwvliet. 

Eric ziet de Zeeuws-Vlaamse kust als geheel en was daarom op zoek naar een manier om Rent & Joy uit te breiden. Terneuzen is volgens hem de ideale en centrale plek in Zeeuws-Vlaanderen voor een nieuwe Rent & Joy locatie omdat zowel je richting het Oosten als het Westen kunt rijden. Eigenaar Joost van ’T Zusje Terneuzen dacht daar ook zo over. Hij is een restaurant- en B&B-houder in gemeente Terneuzen en wil zijn ruimte rondom het restaurant graag als multifunctioneel inzetten. Zo kan hij zijn gasten meer beleving aanbieden. Een super match dus!

Bij Rent & Joy huur je verschillende elektrische vervoermiddelen zoals de E-chopper, E-solex, E-bike, E-scooter etc. waarmee je door de regio kunt cruisen. Op aanvraag kun je zelfs een elektrisch golfkarretje huren. Hoe leuk! 

Even alle informatie op een rijtje:

– 7 dagen per week geopend

– reserveren verplicht

– brommer/auto rijbewijs verplicht (kinderen kunnen achterop)

– Je kan ongv. 50 km met 1 accu rijden

– Onderweg lunchen? Je kan eventueel een picknickmand bestellen bij Rent & Joy naast de huur van je e-chopper of e-solex

– Je krijgt een kaart met allemaal leuke routes mee 

Een tip van Joost: “rij via de Zeedijk naar de Griete. Daar staat ook een leuke take-away kraam. Op de terugweg rij je via de polders langs de Kreek en kun je nog gezellig picknicken bij een mooie aanlegstijger. Dit is echt een mooie route, maar je kan natuurlijk ook een andere route nemen en bijvoorbeeld het sluizencomplex ontdekken.”