• Vliegende Hollander by night

Toffe Neuzen gezocht

Stad Terneuzen is op zoek naar toffe Neuzen die mét ons willen laten zien dat Terneuzen een toffe stad is. Zo zoeken we mensen die mee willen werken aan video’s of fotoshoots ter promotie van de stad. 

Waar wordt het voor gebruikt?

Alle video’s en foto’s worden gebruikt ter promotie van de stad. Ze worden gepubliceerd op de website www.stadterneuzen.nl en op de social media kanalen van Stad Terneuzen zoals Facebook, Instagram en YouTube. Je geeft Stad Terneuzen toestemming om het materiaal te gebruiken.

Welke beelden worden gemaakt?

We willen graag laten zien dat de stad een fijne plek is om in te wonen, werken en recreëren. Dat doen we door verschillende highlights in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de Scheldeboulevard, een terrasje pakken of iets leuks doen met de kinderen.

Lijkt me leuk, waar kan ik me opgeven?

Vinden we tof! Je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar Sara: citymarketeer@stadterneuzen.nl. Heb je nog meer vragen dan kun je ook even bellen: 0611325520

Komende shoots:

Op vrijdag 6 april zoeken we een (groot)ouder met 1 of meer kinderen. Je bent figurant in een video. We filmen s’middags. Het kost ongeveer 1 uur van je tijd.

Opgeven kan via bovenstaande contact gegevens.