• Vliegende Hollander by night

Trinseo knapt vogelkooi op

Jaarlijks worden er wereldwijd door de medewerkers van Trinseo vele vrijwilligersprojecten uitgevoerd. Dit jaar is er in Terneuzen voor een heel groot en bijzonder project gekozen: het opknappen van de vogelkooi bij de kinderboerderij Terneuzen.

Medewerkers mochten ideeën en voorstellen indienen waar ze zich in 2021 voor willen inzetten. De vogelkooi die in zeer slechte staat verkeerde kwam als winnend project uit de bus.

Niet alleen Trinseo’s medewerkers zetten zich belangeloos in om de kooi weer als nieuw te maken, ook de bedrijven uit de regio die normaliter met Trinseo samenwerken bieden kosteloos een klussende hand. Samenwerking stopt dus niet bij de poort. Schoonmaakwerk en timmer- en elektriciteitwerkzaamheden zijn slechts enkele klussen die door partnerbedrijven worden uitgevoerd. De vogels uit de kooi zijn naar een veilig plekje gebracht en zullen bij de feestelijke opening in november weer trots in hun opgeknapte kooi te vinden zijn. Tijdens deze opening zullen alle betrokkenen proosten op deze mooie, gezamenlijke, prestatie. Zo hopen Trinseo en lokale bedrijven nog vele generaties te kunnen laten genieten van een bezoekje aan de kinderboerderij.  

Trinseo is wereldwijd dé leverancier en fabrikant van kunststoffen, latex bindmiddelen en synthetisch rubber en is gevestigd op het Industry Park Terneuzen.