• Vliegende Hollander by night

Verhuisbericht! Broodjesservice.nl

Wat in 2013 begon als een kleinschalige verse-broodjes-bezorg-service op zondagochtend, is uitgegroeid tot het veelzijdige bedrijf Broodjesservice.nl. Toen Patrick en Bianca in 2014 belegde broodjes en ontbijtpakketten erbij introduceerden, ging het ineens hard. Zo hard, dat ze al snel op zoek moesten naar geschikte bedrijfsruimte. De locatie werd te klein, daarom zitten ze sinds dit jaar in hun nieuwe pand aan de Finlandweg 10D. “Alles zit hier dus onder 1 dak, daar zijn wij enorm trots op”, aldus Bianca. Hier gebruiken ze de bovenetage als grote showroom voor hun Kerstpakketten op maat en relatiegeschenken.
“Met de verkoop van onze kerstpakketten steunen wij ook de stichting Philanthropy Connections. Per pakket gaat er een afgesproken deel naar deze stichting”.

Graag wilden ze de opening feestelijke vieren, alleen gooide corona helaas roet in het eten. Dus ze nodigen iedereen van harte uit om eens een kijkje te nemen. Graag wel even aanmelden via info@broodjesservice.nl, dan kunnen zij je een persoonlijke rondleiding geven.