• Vliegende Hollander by night

Verhuisbericht: Malanda

‘Is Malanda weg?’ Dat vroegen een aantal Terneuzenaren zich af, toen ze voor een gesloten pand stonden. Wij hebben goed nieuws: ze zijn er nog! En dichterbij dan je denkt; ze zijn naar de overkant van de straat verhuisd! Wij spraken de medewerkers van Malanda kort over deze verhuizing.

Malanda heeft eind augustus haar nieuwe winkel geopend. Ze hebben nu 5 jaar een winkel, maar je kent ze misschien ook van het marktkraam, wat ze al sinds 1952(!) doen. Het was hoog tijd voor een verhuizing, omdat het een stukje kleiner was en minder toegankelijk. In de mooie, nieuwe winkel is alles gelijkvloers en het is een stuk groter. Hierdoor kan alles mooi gepresenteerd worden met paspoppen en heel veel voorbeelden. Helaas stoppen ze met het marktkraam eind van het jaar, maar er is gelukkig een hele mooie, vernieuwde winkel voor in de plaats gekomen.

“Het nieuwe pand heeft meer uitstraling”

“Dit pand heeft veel meer uitstraling en het is groter. We hebben nu ook geen opstapje meer, waardoor oudere mensen of mensen die moeilijk ter been zijn niet meer rond konden kijken. We hebben de merken die we al hadden, uitgebreid. De lingeriemerken PrimaDonna, Marie Jo en Felina zijn bijvoorbeeld uitgebreid. We kunnen nu alles veel beter presenteren en we krijgen ook veel positieve reacties van de mensen die langskomen. Ze zeggen dat het ruimtelijk en overzichtelijker is.

Wij verkopen bijvoorbeeld lingerie, badmode, nachtmode, beenmode en ondergoed, maar óók voor heren. Zij worden vaak een beetje vergeten. We verkopen ondergoed, badmode, sokken en pyjama’s voor heren. Zij hebben het natuurlijk ook nodig. We verkopen de volledige onderlaag dus eigenlijk.

Mensen moeten nu alleen nog even weten dat we zijn verhuisd. Ze lopen vaak recht op het oude pand af en vergeten deze kant op te kijken. We hebben al speciaal een rode loper uitgelegd!”

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over de vernieuwde winkel! Als je zelf ook benieuwd bent naar de nieuwe winkel kan je een kijkje gaan nemen op het nieuwe adres in de Havenstraat 10A. De rode loper ligt al klaar!