• Vliegende Hollander by night

‘Voor hetzelfde geld’ – Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

 

Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Ben je op zoek naar een makelaar én een hypotheekadviseur? Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs heeft beide diensten zelfs onder één dak! Gevestigd aan de Terneuzense Herengracht bieden eigenaar Ingmar Vermeulen en zijn team al sinds 1998 voor iedere woonwens een oplossing. Totaaladvies op het gebied van aan- en verkoop, maar ook als het gaat om taxaties, verzekeringen of een geschikte hypotheek.

 “Alle diensten die nodig zijn om te kunnen zorgen voor een totaaladvies voor iedere woonwens bieden we aan binnen onze organisatie. Noem het een ‘one-stop-shop’ voor totaalontzorging. Met een efficiënt team aan deskundige adviseurs zorgen we op een persoonlijke manier en met passie voor ons vak dat onze klanten volledig worden ontzorgd. Overigens niet alleen in Terneuzen, maar ook voor de rest van Zeeuws-Vlaanderen en verder. Ons portfolio telt vele uiteenlopende woningen, van bestaande woningen tot mooie nieuwbouwprojecten zoals onder meer Het Bastion en De Kampanje. Terneuzen heeft enorm veel te bieden voor woningzoekenden. De stad heeft veel voorzieningen, heeft een prima bereikbaarheid richting de rest van Zeeland en is in vele opzichten volop in ontwikkeling. Overigens niet alleen voor Zeeuws-Vlamingen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, maar zeker ook voor mensen uit de randstad of elders in Nederland.”

Uiteenlopend aanbod

Volgens Ingmar Vermeulen liggen er voor zowel starters als senioren en in verschillende prijsklassen veel kansen op de woningmarkt. Van starterswoningen, klushuizen of volledig instapklare nieuwbouw in het luxe segment. Het aanbod is uiteenlopend en er is voor elk budget voldoende beschikbaar. “Neem het gerenoveerde appartement aan de Breitnerstraat 25 in de Terneuzense wijk Serlippens voor een prijs van € 165.000,- k.k. Een instapklaar 3 kamer-appartement op de derde verdieping met garage. Met aan de voor- en achterzijde mooi uitzicht over de wijk. Het complex ligt vlakbij de stad, de winkels en verschillende winkelcentra. Scholen in de buurt en een gloednieuwe Jumbo-supermarkt in de nabijheid. Ook om te wandelen zijn er veel groenvoorzieningen in de omgeving en bevinden zich sportclub- en sportmogelijkheden én de zeedijk op loopafstand. Voor hetzelfde geld ga je elders in Nederland beduidend minder krijgen dan hier in Terneuzen. Qua vierkante meters, voorzieningen, woongenot en mogelijkheden betaal in bijvoorbeeld Rotterdam als snel het dubbel in aankoopbedrag. En vaak moet je dan ook nog gaan verbouwen of renoveren.”

 

Wat men bij Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs merkt is dat de vraag naar woningen door woningzoekenden uit de randstad en België sinds de coronaperiode is gegroeid. “De introductie van het thuiswerken heeft daar zeker toe bijgedragen. Mensen zijn gaan zoeken en door de mogelijkheden om vanuit huis te werken is reisafstand een minder groot probleem. Terneuzen heeft door de centrale ligging veel mogelijkheden. De randstad, andere eilanden in Zeeland en zeker ook Vlaamse steden als Antwerpen en Gent, maar ook Brugge zijn relatief dichtbij. Ik voorzie dat een tolvrije Westerscheldetunnel in de toekomst voor nóg meer aantrekkingskracht zal zorgen.”

Ingmar Vermeulen  © Gino van den Broecke

 

Toegankelijk

Door de industrie en het havengebied komen al decennialang heel veel mensen uit binnen- en buitenland naar de havenstad om er te werken en (tijdelijk) te wonen. “Daardoor zijn we hier van oudsher gewend om met mensen van buiten de gemeentegrenzen om te gaan. De integratie gaat daardoor makkelijker en sneller. We kunnen zeker spreken van een open en multiculturele gemeenschap die heel toegankelijk is. Dat is voor mensen die van buitenaf hier een woning zoeken en komen wonen zeker een voordeel.”

 

Rust en ruimte

Weidse landschappen die zorgen voor rust en ruimte, maar ook de drukte en bedrijvigheid van de stad. Het is in Zeeuws-Vlaanderen als regio en in Terneuzen als gemeente allemaal te vinden. “De diversiteit in bewoners, in woonvoorzieningen en ook in omgeving dat is wat het hier voor velen aantrekkelijk maakt. Er zijn polders, bossen, veel groen, strand en zee en werkgelegenheid. De stad Terneuzen, maar zeker ook de omliggende kernen in de gemeente hebben heel veel voorzieningen. Supermarkten zijn er nagenoeg overal nog, net als een bakker, sportverenigingen en scholen. Dat maakt het een aantrekkelijke omgeving om te wonen of naartoe te verhuizen. Al dit soort zaken nemen we mee tijdens onze gesprekken. Op die manier brengen we woonwensen en beschikbaar aanbod bij elkaar. Op een transparante en deskundige manier met passie voor ons vak klanten adviseren en begeleiden. Dat is wat we al vijfendertig jaar doen en waar we sterk in zijn. Ons woon- en financieel- totaaladvies is, zeker ook  uniek voor Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen.”

Wil je meer weten over het (woning)aanbod en de verschillende diensten bij Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs?

www.vermeulen-makelaars.nl |+ 31 (0)115 –  694 090| info@vermeulen-makelaars.nl

Gino van den Broecke | Funda | Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland