• Vliegende Hollander by night

Vernieuwde stadsplattegrond

Dit seizoen is de stadsplattegrond vernieuwd.
De oudere versie was door alle ontwikkelingen in de stad niet meer up to date! Met de stadsplattegrond inspireren en informeren we bezoekers in onze stad.

De view van de kaart is vergroot zodat de hele stadscentrum op de kaart past. De sluizen en Kennedy Retail zijn toegevoegd én natuurlijk de nieuwe scheepsspottersplek. Alledrie een bezoekje waard als je een stadswandeling doet!

Het verhaal op de kaart is herschreven. Ook daar klopte de beleving niet meer met hoe hij vandaag de dag is. We nemen de bezoeker mee op pad. Je leert waarom we ons de stad van de Vliegende Hollander noemen, hoe je in no time van de boulevard een gezellig terrasje kunt pakken en ontdek je wat je kunt zien en beleven in de stad.

De stadsplattegrond wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal ondernemers van Terneuzen. Zij hebben een mooie plek op de achterzijde. Zo weet de bezoeker waar ze kunnen shoppen, eten en beleven.

De stadsplattegrond vind je natuurlijk bij de balie van het stadhuis maar ook bij voor de hand liggende accomodaties in en rond de stad.