• Vliegende Hollander by night

Vrijheid ervaren vanuit Terneuzen

Het leven op en rond het water heeft iets bijzonders. Dat kunnen Harm en Magda uit Biervliet beamen. Sinds kleins af aan is de binnenvaart voor Harm zijn thuis op het water. Later ging hij voor DOW werken. Zijn vrijetijd bracht hij niet op het water door maar onder water. Als een van de bekendste duikers van Nederland maakte hij documentaires over de magische onderwaterwereld van o.a. de Oosterschelde. Nu geniet hij samen met Magda van hun vrijheid op de Nederlands wateren. En dat vanuit Terneuzen.

 

 

‘’ De jachthaven van Terneuzen heeft een perfecte ligging ‘’

Harmen en Magda varen met hun eigen jacht over de Nederlandse wateren. Terneuzen is voor hun een logische keuze. Ze liggen hier al vier jaar. De jachthaven van Terneuzen heeft de perféct ligging verteld Harmen. Vanaf deze plek kun je alle kanten op. Je kunt er voor kiezen om vanaf hier over de Belgische kanalen te varen. Maar je kunt ook de andere kant op, richting Vlissingen bijvoorbeeld. Binnen drie uur lig je op het Veerse meer en iets verder naar de Oosterschelde en de Grevelingen. Dat is écht vrijheid!

“Nederland heeft de mooiste vaarwateren van Europa, vanaf hier kunnen we lekker uit gaan varen en tot rust komen.”

Harmen en Magda zochten een plek waar ze tot rust kunnen komen. Een camper zagen ze niet zitten. Dan rij je nog steeds op die drukke autowegen en heb je kans dat je aanschuift in de file. Nederland heeft de mooiste vaarwateren van Europa, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken. Hier kunnen we lekker een weekendje varen en tot rust komen. Of lekker in de jachthaven blijven liggen en klussen op onze boot. Harmen vind je ook regelmatig op de boot van iemand anders in de haven die van zijn technische kennis gebruik wilt maken. Dus als je nog iemand zoekt!

Heb je interesse in een ligplaats in de Terneuzense Jachthaven? Bezoek dan de website voor meer informatie!