Wandelroutes, fietsroutes en rondleidingen

Een andere kant van Stad Terneuzen ontdekken? Sluit dan aan bij een van de wandel- of fietsroutes met een gids. Wandelingen, fietstochten en rondleidingen kunnen vanuit verschillende punten gestart worden. Deze routes worden aangeboden door het VVV kantoor, het Portaal van Vlaanderen en het Gidsenteam Zeeuws Vlaanderen.

Het Gidsenteam Zeeuws Vlaanderen is zeer actief in de gemeente Terneuzen. Zo organiseren zij van mei tot september iedere zaterdag om 14.00 uur een wandeling door Terneuzen, iedere eerste woensdag van de maand een rondleiding door het Bakema-stadhuis van Terneuzen en maandelijks een fietstocht over de polders, sluizen en stad Terneuzen. Naast de stad Terneuzen organiseren zij ook wandelingen en fietstochten in de kernen.

Voor 12,50 koopt u een strippenkaart waarvoor u zes wandelingen, twee fietstochten en de bonus rondleiding kunt deelnemen. U kunt uiteraard ook een enkele wandeling of fietstocht doen. Klik hier voor meer informatie over een rondleiding met Gidsenteam Zeeuws Vlaanderen.

Ook vanuit het Portaal van Vlaanderen kunt u deelnemen aan rondleidingen. Na een bezoekje aan het informatiecentrum kunt u op de boot stappen voor een rondvaart door de sluizen. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden bij het Portaal van Vlaanderen.

Het VVV kantoor biedt ook verschillende wandel en fietsroutes aan. Klik hier voor wandelroutes en hier voor fietsroutes.