• Vliegende Hollander by night

Wat te doen in de stad tijdens de lerarenstaking?

Op woensdag 6 november staken de leraren van de basis- en middelbare scholen.
Werkende ouders: geen paniek! Er worden door heel Terneuzen leuke activiteiten georganiseerd. En mocht je wel vrij hebben, zijn er natuurlijk ook voldoende leuke dingen die je kunt gaan doen met de kids! We hebben ze even een op rijtje voor je gezet:

Sportcentrum Vliegende Vaart
Omdat niet alle ouders zomaar een dag vrij kunnen nemen, kunnen kinderen van groep 1 t/m 8 hier terecht voor een super leuke en sportieve dag vol leuke activiteiten!
Je kan lekker sporten in de sporthalen en leuke workshops van Natuur & Zo bijwonen. Daarna gezellig lunchen met z’n allen en na de lunch een verfrissende duik nemen en zwemmen.
Wanneer: Woensdag 6 november tussen 8:15-8:45 uur. Ophalen om 15:30 uur in de centrale hal.
Inschrijven: kan HIER
Kosten: €15 incl lunch. Contant betalen op de dag zelf.
> Vliegende Vaart 2, Terneuzen

Marina Beach
In de grote overdekte speel/sporthal van vakantiepark Marina Beach (Braakman) kun je met het hele gezin een potje midgetgolf spelen, biljarten en je vermaken bij de speelautomaten. Ben je je kinderen even uit het oog verloren? Grote kans dat ze dan lekker aan het springen zijn op de airtrampoline!
> Middenweg 1, Hoek

Kinderboerderij
Knuffelen met alpaca’s, herten, kippen, konijntjes, geitjes, pony’s, ezels en een lama?! Dat kan bij de Kinderboerderij in Terneuzen! Hier vermaak je je gegarandeerd met deze zachte vriendjes.
Openingstijden woensdag: 9:00-1200 uur en 13:00-16:45 uur.
> Evertsenlaan 88, Terneuzen

Museum ‘Schooltijd’
Kun je toch geen afscheid nemen van de schoolbanken? Neem dan eens een kijkje bij het Schoolmuseum in de Nieuwstraat en duik in de wereld van het onderwijs van vroeger! Woensdag geopend van 13:30 uur tot 17:00 uur.
> Nieuwstraat 2-4, Terneuzen

Aquadome Scheldorado
In zwemparadijs Scheldorado zijn veel spannende attracties te vinden, zoals een superwaterglijbaan, een aquajungle. een piratenschip, een waterval, stroomversnellingen, waterpaddestoelen, sproeipalen en plonsbaden enz enz..
Geen zin om te plonsen? Je kunt bij Scheldorado ook de indoor speeltuin induiken! Scheldorado is woensdag van 14:00-20:00 uur geopend.
> Stuvesande 2, Terneuzen

CineCity Terneuzen
Vol programma bij de bios op woensdagmiddag. Vanaf 14:00 uur draaien er een aantal super leuke (kinder)films! Wat dacht je van de animatiefilms Everest: de jonge Yeti, Shaun het Schaap of Trouble. Paarden-fans kunnen hun hart ophalen bij de films Whitestart en Waar is het grote boek van Sinterklaas? Ook de Misfit-squad is terug met hun nieuwe film Misfit 2!
> Nieuwstraat 41

Bibliotheek
Tjoe tjoe, All aboard the book-train! Om 15:00 uur kun je hier terecht voor het wekelijkse voorleesuurtje.
> Oostkant 1, Terneuzen

Escape room De Vliegende Hollander
Ben je op zoek naar een uitdagende activiteit? Dan is de Vliegende Hollander Escaperoom precies wat je zoekt! Hier draait alles om samenwerking, puzzeldrift, oplettendheid etc. Dit leuke uitje is geschikt voor een kleine groep van maximaal 10 personen (minimum leeftijd 14 jaar).
Reserveren doe je HIER. De Escaperoom is op woensdag vanaf 16:00 uur open.
> Noordstraat 8