Werken bij Bureau Citymarketing? Wij zoeken een aanpakker!

Vacature: Medewerker Citymarketing (15 uur)

Locatie: Terneuzen
Deeltijd: 15 uur
Opleidingsniveau: MBO4+

Omschrijving

De Stichting Citymarketing Terneuzen is op zoek naar een medewerker marketing & communicatie oftewel: een medewerker citymarketing. Heb je een liefde voor de stad, organisatie talent en ervaring met (online-) marketing en ben je op zoek naar een ondersteunende functie, dan zoeken we jou!

Je komt te werken bij het Bureau Citymarketing Terneuzen en werkt nauw samen met de citymarketeer en stadsmanager. Het Bureau Citymarketing Terneuzen werkt in opdracht van de Stichting Citymarketing Terneuzen. Het stichtingsbestuur bestaat uit tien leden en wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Hoe ziet je job eruit?

Als medewerker citymarketing werk je 15 uur per week. Je werkt hoofdzakelijk nauw samen met de citymarketeer maar kunt ook prima zelfstandig werken wanneer je collega’s buiten de deur zijn. Je vindt het ook geen probleem om alleen op pad te gaan om bijvoorbeeld een ondernemer te spreken. Het is een veelzijdige baan waarin je goed in staat bent snel te schakelen. Je kan je tijd efficiënt en resultaat gericht invullen. Je zult je voornamelijk bezighouden met uitvoerende taken. Belangrijke taken zijn onder andere:

  • Administratieve ondersteuning Bureau Citymarketing Terneuzen
  • Onderhouden/ondersteunen klanten/relaties (aanvragen website/fotomateriaal/…)
  • Up to date houden van de website en social media, schrijven van content
  • Assistentie bij organisatie van evenementen & activiteiten Bureau Citymarketing Terneuzen
  • Bewaken huisstijl en controleren in- en externe uitingen
  • Andere marketing-gerelateerde zaken

 

Functie-eisen

Je bent creatief en marketing-gericht. Je hebt affiniteit met Terneuzen en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent goed in het organiseren en plannen van je eigen werkzaamheden en weet wat je moet doen om je doel te behalen. Je beschikt over een commercieel/marketing mbo-diploma of gelijkwaardig. Je hebt 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring binnen de marketing. Je hebt ervaring met algemene en ondersteunende marketingtaken. Je bent flexibel, zowel qua persoon als wat betreft je werktijden.

Eigenschappen als een goed organiserend vermogen, helikopterview en daadkracht zijn op jou van toepassing. Je bent op korte termijn inzetbaar.

Bijzonderheden

Het betreft een functie voor 15 uur per week. De indeling van je werktijd gebeurt in overleg; op vrijdag ben je sowieso aanwezig omdat alle medewerkers van het Bureau Citymarketing Terneuzen er dan zijn.

NADERE INFORMATIE

Als je meer wilt weten over de functie van medewerker citymarketing, neem dan contact op met Sara Jansen, citymarketeer van Bureau Citymarketing Terneuzen, via T 06-11 32 55 20.

SOLLICITATIES

Als je wilt solliciteren op de functie van medewerker citymarketing, stuur dan je motivatie met je CV naar de Stichting Citymarketing Terneuzen, onder vermelding van ‘sollicitatie medewerker citymarketing’, via t.vennix@terneuzen.nl.