Werkgelegenheid in Terneuzen

Er is volop werkgelegenheid in Terneuzen. Het grootste aanbod betreft technische banen. Gevolgd door functies op het gebied van zakelijke dienstverlening, logistiek & transport, bouw & installatie dan wel administratie. Het betreffen diverse functies op zowel MBO- als HBO-niveau.
pijl

Vind hier je Droombaan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging. De gemeente Terneuzen biedt volop kansen en mogelijkheden! Klik hier voor het actuele aanbod van vacatures in Terneuzen.

pijl

Business over de schelde

De stichting BOS (Business over de Schelde) is een onafhankelijke Vlaams / Nederlandse stichting. Zij heeft tot doel om de economische bedrijvigheid tussen Vlaanderen en Zuid-West Nederland te stimuleren. Dit gebeurt onder andere door het bieden van ondersteuning op onderwerpen die het ondernemen over de grens belemmeren. Stichting BOS biedt… Lees verder..
pijl

Grootste werkgever van Terneuzen

Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van the Dow Chemical Company. Als grootste werkgever van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische- en maatschappelijke succes van deze regio. Dow Chemical Company Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux wordt dagelijks gewerkt aan innovaties. Dit wordt dan gedaan door wetenschappelijke inzichten te… Lees verder..
pijl