Werkgelegenheid in Terneuzen

Er is volop werkgelegenheid in Terneuzen. Het grootste aanbod betreft technische banen. Gevolgd door functies op het gebied van zakelijke dienstverlening, logistiek & transport, bouw & installatie dan wel administratie. Het betreffen diverse functies op zowel MBO- als HBO-niveau.
pijl

Vind hier je Droombaan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging. De gemeente Terneuzen biedt volop kansen en mogelijkheden! Klik hier voor het actuele aanbod van vacatures in Terneuzen.

pijl

Centrum voor top techniek

Terneuzen heeft erg veel ruimte voor gekwalificeerd technisch talent. Daarom is in 2012 het Centrum voor Top Techniek (CTT) opgericht. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, overheden en scholen uit Zeeuws-Vlaanderen. Door het enorme aanbod van uitdagende technische vacatures in de regio, is belangrijk om… Lees verder..
pijl

Grootste werkgever van Zeeland, in Terneuzen

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in onze regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn ze in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van de patiënt, cliënt of bewoner. ZorgSaam wil voor alle Zeeuws-Vlamingen de geprefereerde zorgaanbieder zijn. De organisatie is gekend en de zorg is goed en betrouwbaar. ZorgSaam is een gewilde werkgever,… Lees verder..
pijl