Winter Markt

Op 26 en 27 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse Winter Markt in Stad Terneuzen! Deze overdekte Winter Markt zit weer boordevol gezelligheid en sfeer. Lees snel verder voor meer!

De voorgaande vier edities bleken een succes, dus natuurlijk gaan we door met de Winter Markt! In het weekend van 26 en 27 januari leent de vernieuwde Markt van Terneuzen zich voor het vijfde jaar op rij als decor voor deze gezellige en sfeervolle markt. Op zaterdag kan er van 10:00 tot 22:00 genoten worden van de ambiance en op zondag is dit van 12:00 tot 18:00. De horeca op de Markt zorgt tijdens de tweedaagse wintermarkt voor extra ambiance. Hierdoor zal het die avond nog lang gezellig blijven in hartje Terneuzen.

De Markt

De Markt van Terneuzen is nog niet zo lang geleden helemaal op de schop genomen. De ruimte biedt zich nu ideaal voor evenementen, zoals het afgelopen evenement Winterfever opnieuw bewezen heeft. Nu is het weer de beurt aan de Winter Markt om de nieuwe Markt goed te benutten. Aangezien het januari is, staan de kraampjes niet zomaar op de Markt. Er werd namelijk ook dit jaar weer gekozen om de Winter Markt te overdekken met een verwarmde tent. Ideaal dus voor de koukleumen onder ons!

De kramen

Het hart van de Winter Markt is natuurlijk de velen kramen die samen de Winter Markt maken! Hiermee wordt al vier jaar lang de gezelligheid en de sfeer tot een hoog niveau gebracht. De veelzijdigheid van de kramen zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils aanwezig is. Zo zijn er kramen met zelfgemaakt of ambachtelijke producten, maar ook kramen met drankjes en het hipste food. De kramen worden bemand door enthousiaste ondernemers en handelaren. Hiermee zet iedereen zijn beste beentje voor om het tot een leuke markt te maken.

Prijzenfestival

Naast de gewone gezelligheid en sfeer van de Winter Markt, vindt er natuurlijk ook nog de uitreiking van de prijzen van het prijzenfestival plaats. Als je de afgelopen tijd een keertje gewinkeld hebt in Terneuzen, heb je vast wel ergens een wedstrijd-ticket gekregen, waarmee je kon deelnemen aan het prijzenfestival. Het prijzenfestival liep van 8 december 2018 tot en met 6 januari 2019 en meer dan zestig ondernemers deden mee. Aangezien er zoveel ondernemers waren, waren er natuurlijk ook een heleboel tickets! Hierdoor word jouw winkans alleen maar groter, want hoe meer tickets je gespaard hebt, hoe meer kans op die fantastische prijzen.

De prijzen

Aangezien het niet zomaar een win-actie is, maar een heus prijzenfestival, zijn er natuurlijk ook meerdere prijzen te winnen. Zo is er een grote prijzenpot met een paar erg dure en grote prijzen, maar zijn er daarnaast natuurlijk ook allerlei kleinere prijzen te winnen. Om maar al een voorproefje te geven van wat er allemaal weggegeven wordt op de Winter Markt, zijn hier enkele prijzen uit de grote prijzenpot:

  1. Yakiniku grill incl. accessoires 14″
  2. Stad Terneuzen fiets
  3. Gastroback Design Espresso Plus RVS
  4. TV
  5. Reischeque
  6. Juweliersbon

Parkeren

Kom je naar de Winter Markt met de auto? Geen probleem! De parkeergarages zijn open en er kan gewoon geparkeerd worden. Ook is het elke zondag gratis bovengronds parkeren, dus dat is de zondag van de Winter Markt natuurlijk niet anders. Daarbij is het zondag óók nog eens Koopzondag. Je treft het dus driemaal!