• Vliegende Hollander by night

Zomer hotspot Foodjutters keert terug!

Alle seinen staan op groen voor Foodjutters in Terneuzen. Zodra het stormseizoen is afgelopen, wordt gestart met de bouw van het tijdelijke dijkpaviljoen. De verleende vergunningen gelden voor de komende vijf jaar. Initiatiefnemer Ivo Geernaert is blij dat alle vergunningstrajecten succesvol doorlopen zijn. Als alles volgens plan verloopt is Foodjutters van juni aanstaande jaarrond open.

Foodjutters is al diverse keren neergestreken aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Het initiatief startte in 2016 als pop-up restaurant bij de vuurtoren van Breskens. Een jaar later opende Foodjutters ’s zomers de deuren op het puntje van de dijk bij de Veerhaven in Terneuzen. Dit wordt ook de locatie voor het nieuwe paviljoen van Foodjutters.

 

Een ideale plek om te loungen, een cocktail te drinken of een drukke werkdag achter je te laten. Hip, trendy, maar ook voor ieder wat wils. Hier beleef je Terneuzen op een eigentijdse manier.

 

Verrassen
Het Foodjutters platform zal 20×20 meter groot zijn. Hierop komt een paviljoen van 16×12 meter. Hier worden culinaire vondsten en verrassende (non-) alcoholische dranken geserveerd. Het prachtige uitzicht krijgt de bezoeker er gratis bij. Geernaert garandeert dat ook het paviljoen zelf zal verrassen. Sfeer is de belangrijkste leidraad bij de inrichting. Die neemt hij zelf ter hand. Als eigenaar van een evenementenbureau is hij gespecialiseerd in de thematische aankleding van uiteenlopende projecten.

Werving gestart
Met het oog op de aanstaande opening en de te verwachten drukte, benut Geernaert de komende periode voor het werven van een bedrijfsleider, een creatieve kok en medewerkers voor de bediening. Foodjutters wordt een gezellige en hippe tent. Ongedwongen, sfeervol en tal van smaakvolle vondsten; dat is Foodjutters Terneuzen.