• Vliegende Hollander by night

ZorgSaam ziekenhuis trotse nummer 1 in Nederland

ZorgSaam Ziekenhuis zet zich al jaren in voor een goede kwaliteit en veiligheid van zorg. Daarnaast onderscheiden zij zich volgens vele patiënten op echt persoonlijke zorg. In de AD ranglijst van goede streekziekenhuizen staan ze dit jaar op 1! Daar zijn ze bijzonder blij mee en ook heel trots op. Het is een grote pluim voor de zorgverleners, medewerkers en vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor alle patiënten.

ZorgSaam Ziekenhuis scoort door de inzet op kwaliteit en veiligheid van zorg uitstekend op het achterwege blijven van complicaties, een laag aantal heroperaties en een laag percentage infecties. ZorgSaam hoort ook al tijden bij de goede ziekenhuizen. Dat blijkt uit eerdere noteringen in de AD top 100. Telkens werden andere zaken gemeten, gemiddeld deed ZorgSaam Ziekenhuis het steeds goed. De nummer 1 positie van nu bekrachtigt dat en geldt voor heel het ziekenhuis, locaties Terneuzen, Oostburg en Hulst.

 De ZorgSaam Zorggroep, met ziekenhuiszorg, thuiszorg, ouderenzorg en ambulancezorg,  werkt als netwerkorganisatie nauw samen met huisartsen en ook de gespecialiseerde Belgische ziekenhuizen UZ Gent en Maria Middelares. Dat maakt in een speciaal gebied als Zeeuws-Vlaanderen uitstekende zorg mogelijk. Daar gaat het hun om en daar blijven ze aan werken. Al hun patiënten kunnen er op blijven vertrouwen.